bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Workflow Specialist

40 uur, parttime bespreekbaar
Digital Services

Wil jij werken als Workflow Specialist in een boeiende wereld van de media om onze high-end dienstverlening voor talloze (internationale) platformen te leveren?

United biedt een technische wonderwereld voor een hands-on en gedreven Workflow Specialist. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Workflow Specialist

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. United biedt een technische wonderwereld voor een hands-on en gedreven Workflow Specialist.

Aan de slag!

Alles aan alles koppelen, dat is wat wij doen. Zélfs als het lijkt dat het toch echt niet kan. jij ziet er de uitdaging in om het onmogelijke mogelijk te maken, je krijgt daarbij hulp van de andere specialisten en software developers in het R&D team van de Digital Services afdeling van United. Workflows bedenk je, bouw je en onderhoudt je. Denk je dat een workflow beter gemaakt kan worden? Doe het! Er is veel tijd en ruimte om een Proof of concept te bouwen of te experimenteren met software en workflows. Lekker spelen in de technologische speeltuin!

We verwachten niet dat je alle (workflow) software die wij gebruiken al kent, wel dat je je tanden erin zet om ze snel te begrijpen zodat je mooie oplossingen kunt bouwen.

Wat verwachten we van jou:

Jouw profiel:

Herken je je in het bovenstaande en breng je nog meer mee dan dat? Dan willen we heel graag kennis met je maken. Laten we eens beginnen met een kopje koffie om kennis te maken.

Wat je van ons mag verwachten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers waarvan jij er één kan worden. Sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via onze website: www.united4all.nl/vacancies. Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.


overzicht Stage Marketing & Commun... Media Application Specia...

Solliciteer voor: Workflow Specialist

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!