bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Workflow Specialist

40 uur (Fulltime)
United Digital Services

Wil jij werken als Workflow Specialist in een boeiende wereld van de media om onze high-end dienstverlening voor talloze (internationale) platformen te leveren?

United biedt een technische wonderwereld voor een hands-on en gedreven Workflow Specialist. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Workflow Specialist

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. United biedt een technische wonderwereld voor een hands-on en gedreven Workflow Specialist.

Aan de slag!
Jij bent een held in het aan elkaar koppelen van software en ziet de uitdaging om Workflows hiermee efficiënter te laten verlopen. Daarom adviseer jij collega’s en klanten op dit gebied. Op basis van de klantwens en interne wensen (= een pleonasme) automatiseer je de benodigde processen en bouw je een slimme Workflow. Je ondersteunt collega’s, klanten en bent hun hulplijn op het moment dat zij vragen hebben over één van de door ons gebruikte applicaties.

Jouw kerntaken:

Jouw profiel:

Is dit allemaal op jou van toepassing en breng je nog meer mee dan dat? Dan willen we graag kennis met je maken.

Wat je van ons mag verwachten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers waarvan jij er één kan worden. Sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via onze website: www.united4all.nl/vacancies Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.


overzicht Stage Marketing & Commun... Application Support Spec...

Solliciteer voor: Workflow Specialist

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!