bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Software Engineer

40 uur per week
Live Graphics

Voor Live Graphics zoeken wij een Software Engineer.

Live Graphics is de afdeling binnen United Meercamera die – in samenwerking met opdrachtgevers – het uiterlijk en de vormgeving van tv-programma’s invult. Voor vele programma’s, waaronder shows en evenementen die live worden uitgezonden, is Live Graphics van essentieel belang.

Wie zoeken wij?

De Software Engineer is een representatieve, zelfstandige en klantvriendelijke professional. Hij/zij is in staat om software te schrijven en/of aan te passen voor het aansturen van graphics-uitingen tijdens opnames en live-uitzendingen zoals sportevenementen en spelshows. Vaak op kantoor maar soms ook in de studio of regiewagen. De taken omvatten meer dan programmeren alleen en het werkpakket is uitermate gevarieerd. Vanwege het 24/7-karakter van de branche is flexibiliteit in beschikbaarheid een must.

 Wat ga je doen?

Wat we verwachten

Verder Is dit allemaal op jou van toepassing en breng je nog meer mee dan dat, dan maken we graag kennis met je!

Wat hebben we je te bieden:

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en zijn collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken, betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid en waar geen dag hetzelfde is. United is makkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al circa 400 leuke, creatieve en enthousiaste medewerkers maar naar jou zijn we nog op zoek!
Proef vast de sfeer van ons prachtige mediabedrijf en bekijk onze showreel.


overzicht Geluidstechnicus Software Developer

Solliciteer voor: Software Engineer

Alle velden zijn vereist
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!