bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Geluidstechnicus

40 uur per week
Meercamera

Voor United Meercamera zijn wij op zoek naar een ervaren/allround, gemotiveerde en enthousiaste....

'Geluidstechnicus (40 uur p/w)'

Wie zijn wij?

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche. We zijn gevestigd op het Hilversumse Mediapark en zijn daar uitstekend bereikbaar.

United Meercamera is onderdeel van United en verzorgt meercameraregistraties voor zendgemachtigden, producenten en het bedrijfsleven. United Meercamera beschikt over een flexibel en modern uitgerust wagenpark dat naadloos aansluit op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Wat houdt het werk in?

De geluidstechnicus bereidt de werkzaamheden (zaalversterking en geluidsregistratie) voor, zodat de productievoortgang is gewaarborgd. Maar ook werkzaamheden (zaalversterking en geluidsregistratie) op locatie, rekening houdend met de geldende richtlijnen en in overleg met de Operationeel Productieleider en opdrachtgever; zowel in reportagewages als in de studio’s.

Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

Wat vereist deze functie van jou?

Wat bieden wij jou?

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een super leuk mediabedrijf. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring. Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al circa 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er een van kan worden.

Vast wat sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

 

 


overzicht Stage lopen bij United C... Editor

Solliciteer voor: Geluidstechnicus

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!