bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Editor

40 uur, parttime bespreekbaar
Postproduction

Voor United Postproduction zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste 'Editor (40 uur p/w)'.

Parttime bespreekbaar

Wie zijn wij?

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche.

United Postproduction is onderdeel van United en is expert in beeld- & audiomontage en in kleurcorrectie. Met behulp van de modernste montagefaciliteiten worden documentaires, actualiteiten, sport, amusement & infotainment, drama, bedrijfsfilms, commercials, clips en andere TV- en AV-producties gemonteerd.

Wat worden jouw verantwoordelijkheden/taken?

Als editor verricht je montage-technische werkzaamheden ten behoeve van de voorbereiding en realisatie van alle mogelijke AV-producties. Dit in afstemming met de opdrachtgever/programmamaker.

Wat vereist deze functie van jou?

Wat bieden wij jou?

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een super leuk mediabedrijf. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring. Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al circa 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er een van kan worden. Je beseft je natuurlijk dat wij een 24/7-bedrijf zijn wat betekent dat onregelmatige werktijden “part of the job” zijn.

Sfeer proeven? Bekijk onze Showreel!

 


overzicht Stage lopen bij United C... Senior Security Engineer

Solliciteer voor: Editor

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!