bel mij terug

Bedankt, U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Editor

40 uur, parttime bespreekbaar
Postproduction

United Postproduction heeft een vacature voor een editor

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimediaprojecten. 

United Postproduction is onderdeel van United en is expert in beeld- & audiomontage en in kleurcorrectie. Met behulp van de modernste montagefaciliteiten worden documentaires, actualiteiten, sport, amusement & infotainment, drama, bedrijfsfilms, commercials, clips en andere TV- en AV-producties gemonteerd.

Functie omschrijving

Als editor verricht je montage-technische werkzaamheden ten behoeve van de voorbereiding en realisatie van alle mogelijke AV-producties. Dit in afstemming met de opdrachtgever/programmamaker.

Taken

Wat verwachten we van jou:

Is dit allemaal op jou van toepassing en breng je nog meer mee dan dat? Dan willen we graag kennis met je maken.

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark maar ook in Amsterdam hebben wij editsuits. Bij ons werken circa 400 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en jij kan daar één van worden.
Je beseft je natuurlijk dat wij een 24/7-bedrijf zijn wat betekent dat onregelmatige werktijden “part of the job” zijn. Sfeer proeven? Bekijk onze Showreel!

United Postproduction biedt prettige werksfeer en een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, stuur dan je CV voorzien van motivatie naar:
jobs@united4all.nlUiteraard zorg je er voor dat wij een showreel kunnen bekijken.


overzicht Geluidstechnicus Software Engineer

Solliciteer voor: Editor

Alle velden zijn vereist
Door het versturen van een sollicitatie ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving en selectie doeleinden. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard en zullen uitsluitend gebruikt worden om je te informeren over mogelijke vacatures die voor jou geschikt zouden kunnen zijn. Wij zullen je gegevens direct verwijderen uit ons systeem zodra je daarom vraagt.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!