bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Stage lopen bij United College

40 uur (Fulltime)
United College

Tijdens je stage werken aan gave televisieprogramma’s als RTL Boulevard, Leer van Fred (Linda.TV) en Get Owned (MAAK/Vodafone)? Dat kan bij United College!

Stage lopen bij United College 

Ons leerbedrijf is opgezet door United en het MBO College Hilversum, onderdeel van het ROC van Amsterdam, en wij zijn het hele jaar door op zoek naar gedreven stagiaires die willen werken aan deze toffe programma’s! Meld je snel aan voor de stage Audiovisueel (AV-specialist)! Bekijk vooral ook even onze showreel.

Een creatieve allrounder

Een echte topper? Dan maak jij kans op een vaste baan bij United!

 


overzicht Graphics Operator Application Support Spec...

Solliciteer voor: Stage lopen bij United College

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!