bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Stage lopen bij United

40 uur (Fulltime)
United

Tijdens je stage werken aan gave televisieprogramma’s? 

 

Wie wij zijn?

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten; we kunnen hier van alles over vertellen (en dat doen we dan ook graag) maar bekijk vooral even onze showreel om vast wat sfeer te proeven. Bij United werken op dit moment zo’n 450 medewerkers. We zijn gevestigd op het Hilversumse Mediapark en zijn daar uitstekend bereikbaar.

Stage lopen?

United is een gecertificeerd leerbedrijf voor MBO/HBO studenten die de opleiding AV specialisatie doen. We hebben stageplaatsen beschikbaar voor studenten die met passie de studie volgen met als doel een carrière in de AV branche. Denk daarbij aan Beeldtechniek, Schakeltechniek, Camera en Operationele Assistentie.

Wil je meewerken en vooraan staan bij televisieprogramma’s zoals de ECV voetbalcompetitie; bijvoorbeeld Ajax – Feijenoord of de Interland Nederland – Engeland? En je bijdrage leveren aan programma’s waaronder ‘Radar’ en ‘Opgelicht’?

Dan ben jij degene die wij zoeken.

Ben jij de match?

Laat ons dan kort en krachtig weten waarom juist jij onze tijdelijke collega moet worden. Wat maakt jou  ‘the perfect match’? Stuur jouw CV en motivatiebrief waarin de volgende punten aan de orde moeten komen:


overzicht Stage Marketing & Commun... NEN Keurmeester (Junior)

Solliciteer voor: Stage lopen bij United

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!