bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Stage lopen bij United

Aug - Feb 2022
Meercamera

Tijdens je stage werken aan gave televisieprogramma’s? 

Voor de periode augustus 2021 t/m februari 2022 zijn we op zoek naar ambitieuze stagiair(e)s.

Wie zijn wij eigenlijk?

United Meercamera levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproductie. Op locatie of in de studio; met de allernieuwste technieken, software en apparatuur werken wij mee aan de mooiste multimediale producties. Met bijna 450 gezellige, enthousiaste en servicegerichte vakmensen zetten we ons in voor verschillende producenten, broadcasters en het bedrijfsleven.

 ‘Learning on the job’

Jij krijgt bij United interne opleidingen en gaat meelopen bij dagelijkse producties in diverse tv-studio’s. Ook ga je mee naar sport- en evenementenlocaties. Wij doen dit met veel passie, gezelligheid en niet te vergeten heel veel stroopwafels. ;.) Je wordt onderdeel van een hecht team! Een stage bij United betekent een goede basis om jezelf verder te ontwikkelen naar het vakgebied dat het beste bij jou past. Denk o.a. aan Beeldtechniek, Operationele Assistentie, Schakel/Regie, LSM, (live)Graphics, Geluid, Camera, Technische Dienst en Logistiek.

‘Zo ben jij straks wel misschien degene die het gras kan ruiken tijdens Eredivisie wedstrijden in de ArenA of de Kuip. Sta je in een van onze studio’s tijdens de opnames van Hollands Got Talent, Radar of Dit Was Het Nieuws. Of… breng jij op zondagavond een nieuwe ‘Gouden koffer’ bij iemand thuis tijdens Miljoenenjacht!

Beschik jij over de juiste instelling en vaardigheden?

United is een gecertificeerd leerbedrijf. Natuurlijk is een relevante opleiding mooi meegenomen, maar we zijn vooral op zoek naar studenten die er naar streven om uiteindelijk vlekkeloos mee te draaien in onze geoliede machine! Daarnaast zoeken we in jou iemand die altijd met een glimlach rondloopt en met het team iedere dag een mooi eindresultaat wilt neerzetten.

Jij bent, jij hebt…

Solliciteer snel!

Klik op de rode ‘solliciteer direct’ knop en laat ons kort en krachtig weten waarom jij ‘the perfect match’ bent. Upload je CV en motivatiebrief waarin de volgende punten aan de orde komen:

Wegens de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen er minder stageplekken beschikbaar zijn dan normaal.

Alvast wat sfeer proeven?

Bekijk dan hier onze showreel.

 

 

Vele collega's gingen jou al voor en hebben zich na hun stage voor langere tijd weten te binden aan het United team! Volg jij..? Op onze blogpagina lees je er alles over.

Een paar blogartikelen voor jou uitgelicht:

Volg ook onze Social Media kanalen om te zien waar wij dagelijks mee bezig zijn.


overzicht Front-End Developer Senior Security Engineer

Solliciteer voor: Stage lopen bij United

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!