bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Stage Marketing & Communicatie

40 uur (Fulltime)
Marketing & Communicatie

United zoekt per 1 februari 2019 voor de duur van 20 weken naar een fulltime meewerk stagiair(e) Marketing & Communicatie (MBO/HBO).

Wij zijn een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties. Wij leveren aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche. Bekijk ook onze showreel.

Van (dagelijkse) Tv-programma’s zoals RTL Late Night en Expeditie Robinson tot evenementen zoals het WK voetbal en grote concertregistraties van Beyonce, Muse en The Rollingstones, ons vind je overal!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Marketing en Communicatie stagiair(e) ondersteun je de afdelingen Sales en Marketing rondom alle activiteiten op het gebied van de in- en externe communicatie en marketing van United. Je schrijft, redigeert en plaatst dagelijks posts en artikelen op onze social media kanalen en de website. Je zult ondersteuning bieden aan het organiseren van events en het onderhoud van contacten in de media. Daarnaast denken wij graag mee over een schoolopdracht die voor zowel de opleiding als voor United relevant is.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

WIE ZOEKEN WIJ?

Iemand die..

 


overzicht Operationeel assistent Senior Security Engineer

Solliciteer voor: Stage Marketing & Communicatie

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!