bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij een echte marketing goeroe? Solliciteer dan nu bij het mooiste media bedrijf van Nederland!

Als Marketing en Communicatie stagiair(e) ondersteun je de afdelingen Sales en Marketing rondom alle activiteiten op het gebied van de in- en externe communicatie en marketing van United. Je schrijft, redigeert en plaatst dagelijks posts en artikelen op onze social media kanalen en de website. Je zult ondersteuning bieden aan het organiseren van events en het onderhoud van contacten in de media.

Wie zijn wij?

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproductie. Op locatie of in de studio; met de allernieuwste technieken, software en apparatuur werken wij mee aan de mooiste multimediale producties. Met ongeveer 450 gezellige, enthousiaste en servicegerichte vakmensen zetten we ons in voor verschillende producenten, broadcasters en het bedrijfsleven.

Wat ga je doen?

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat bieden wij?

Een stage waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Je komt te zitten bij een hecht team van Marketing en Sales collega's in een informele werkomgeving. Bij United werken ruim 450 gepassioneerde mediaprofessionals die allemaal een verhaal te delen hebben. Je mening wordt dus gevraagd én gewaardeerd bij ons. Daarnaast denken wij graag mee over een school (afstudeer)opdracht die voor zowel de opleiding als voor United relevant is. Een stagevergoeding van € 275,00 bruto per maand op fulltime basis.

Alvast wat sfeer proeven? Bekijk dan ook even onze showreel en solliciteer via de rode knop op deze website.


overzicht Media Operator (NOS) Hoofd Geluidstechnicus

Solliciteer voor: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!