bel mij terug

Bedankt, U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Software Developer

40 uur, parttime bespreekbaar
Digital Services

Voor de afdeling Digital Services zoeken wij een software developer.

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op gebied van televisie- en multimedia projecten. We staan er bij de grootste Live events zoals Champions League voetbal en het EK Atletiek, reportages en bij vrijwel alle grote televisieproducties zoals Expeditie Robinson of Wie is de Mol. United levert wereldwijd ook unieke technologische oplossingen voor de registratie en verwerking van Ultra HD (4K HDR) shows. 

Hiernaast levert United Video On Demand (VOD) en Uitzending Gemist processen voor een flink aantal grote spelers in Europa. Het in eigen beheer gebouwde cloud media platform dat dit technisch mogelijk maakt heet Looms. Met behulp van Looms verwerken we duizenden films per week.

Voor het Software Development Team zijn we per direct op zoek naar versterking.

Software Developer

Als Software Developer kom je te werken in een betrokken, gedreven en hecht agile ontwikkelteam. Je maakt voor je werk gebruik van de nieuwste technieken uit de Microsoft stack. Je bent betrokken bij het volledige ontwikkeltraject, van ontwerpfase tot implementatie en werkt daarbij nauw samen met de workflow specialisten. De werkzaamheden hebben een sterke focus op broadcast, wat een creatief en dynamisch werkveld is. Je werkt aan veel verschillende projecten, van een intern tooltje voor incidenteel gebruik tot aan een volwaardige cloud API. Het werk is een gezonde mix van ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en support op bestaande software. Je bent nauw betrokken bij de operatie, dus je gaat jouw software gegarandeerd in de praktijk gebruikt zien worden.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, bent een full-stack ontwikkelaar en hebt minimaal 3 jaar ervaring met software development. We werken in sprints van 2 weken en gebruiken Jira voor de planning, Gitlab voor versiebeheer, Jenkins voor testen, Slack voor communicatie.

Het is een grote pré dat je affiniteit hebt met AV Media, broadcast techniek en workflows, al dan niet hobbymatig. In deze omgeving moet je wel passie voor techniek hebben. Als Software Developer houd je van aanpakken en ben je trots op het ontwikkelen van software. Je hebt een leergierige en zelfstandige instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Een uitdagende baan (32/36/40 uur) binnen een dynamische, groeiende en innovatieve onderneming, met veel enthousiaste en sympathieke vakgenoten, waar de rol van IT steeds belangrijker wordt.  Naast een marktconform salaris bieden we je continu opleidingsmogelijkheden.
Een technische wondere wereld voor een hands on en gedreven Software Developer. United bestaat uit zo’n 450 medewerkers en is gevestigd op het Media Park in Hilversum.

Ben je enthousiast geworden om ons team te komen versterken, stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar: jobs@united4all.nl

Bekijk onze showreel!

overzicht Planner Logistiek Medewerker

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!