bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Senior Security Engineer

Voor United zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste 'Senior Security Engineer'.

Wie zijn wij?

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche.

IT Services is verantwoordelijk voor iedere vorm van IT-dienstverlening binnen United, zowel de productie- als de kantoorautomatisering. Een informeel en hardwerkend team onder de bezielende leiding van de IT Manager, Eric van Kessel.

Wat worden jouw verantwoordelijkheden/taken?

De Senior Security Engineer zal zich in een gespecialiseerd team bezighouden met Beveiliging, beheer en monitoring van de gehele IP infrastructuur van United. Je zorgt voor een maximale bescherming en performance van United’s infrastructuur ten behoeve van de assets die daarvan afhankelijk zijn. Je kijkt verder dan traditionele methoden, focust op actieve bedreigingen en blijft continu verbeteren en innoveren. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager, je bent een vraagbaak voor collegae en je hebt veelvuldig contact met de verschillende leveranciers.

Wat vereist deze functie van jou?

Wat bieden wij jou?

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een superleuk mediabedrijf. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring. Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al ruim 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er een van kan worden.

Alvast wat sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

 

 


overzicht Front-End Developer Augmented Reality Operat...

Solliciteer voor: Senior Security Engineer

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!