bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Projectcoördinator

40 uur (Fulltime)
Meercamera

Ben jij een multifunctionele duizendpoot met een grote interesse voor audiovisuele projecten? En ben je een ster in het coördineren, begeleiden en daar waar nodig verbeteren van projecten en de daarbij behorende processen?

Voor United Meercamera zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Projectcoördinator.

Wat doe je als projectcoördinator bij United?

De projectcoördinator is, al dan niet in teamverband met de projectmanager, verantwoordelijk voor de organisatie en voorbereiding van projecten in binnen- en buitenland. Je bewaakt de voortgang van de projecten en waarborgt de, door de opdrachtgever, gewenste kwaliteit en capaciteit aan operationele mensen en middelen.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

Hoe ziet de werkdag er uit?

Het gaat om een kantoorfunctie waarbij geen dag hetzelfde is! Je komt binnen en gaat aan de slag, samen met je collega’s bij het projectbureau. Je baant je een weg door je mailbox en beantwoordt de telefoontjes van klanten, projectmanagers, collega’s van andere afdelingen, operationele medewerkers en leveranciers. Ondertussen zet je projecten op en zorg je dat alle informatie goed verwerkt wordt in het ERP systeem. In deze hectiek weet jij je moeiteloos staande te houden en houdt jij het overzicht!  

Onze match:

United Meercamera is onderdeel van United, een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele projecten en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche. Bekijk ook onze showreel


overzicht Front-End Developer Senior Security Engineer

Solliciteer voor: Projectcoördinator

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!