bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Crewplanner

40 uur (Fulltime)
Meercamera

Als planner houd je de regie strak in handen. Het organiseren zit in je bloed, puzzelen is meer dan alleen een hobby voor jou en je weet als geen ander al de balletjes hoog te houden. Kijk jij graag vooruit, ben je oplossingsgericht en ambitieus?  Then we’ve got a plan for you!

Er is een vacature op de planning bij Meercamera:

Crewplanner (40 uur p/w)

Standplaats Hilversum

Wie zijn wij?

United Meercamera levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties.

Op locatie of in de studio, met de allernieuwste technieken, apparatuur en software ondersteunen we een breed scala aan audiovisuele producties.

Wij faciliteren het maken van content met ca. 450 enthousiaste en service-gerichte vakmensen. Het hoofdkantoor bevindt zich op het Mediapark in Hilversum.

Om onze expertise op elke klus op hoog niveau te houden ben jij als Crewplanner een van de belangrijkste schakels in het voorbereidingstraject. Je zorgt voor een fijne planningsstructuur in de agenda’s van onze werknemers en denkt mee in het ontwikkeling/opleidingsplan van onze jongste talenten!

Doordat jij alle lijntjes in handen houdt gaan onze werknemers zorgeloos op pad en focussen zich daarnaast op kwaliteit en de wensen van de klant.

Van sportregistratie waaronder de Eredivisie, KNVB Beker en interlands tot aan verschillende studioprogramma’s zoals Koffietijd, Tijd voor Max en Hollands Got Talent..

United en onze trouwe werknemers zie je overal.

Wat verwachten wij van jou?

Mocht je het planningsprogramma Pluriform kennen en/of heb je ervaring in de media? Dan is dat vast een mooie pré!

Wat je van ons mag verwachten:

Ben jij de match?

Solliciteer dan direct via de onderstaande knop en laat ons dan kort en krachtig weten waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden. Wat maakt jou een goede planner en omschrijf waarom wij ‘the perfect match’ zijn!

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Bekijk ook onze showreel!

 


overzicht Operationeel Assistent Senior Security Engineer

Solliciteer voor: Crewplanner

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!