bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Operationeel assistent

40 uur (Fulltime)
Meercamera

Voor United Meercamera B.V. zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste 'Operationeel Assistent (40 uur p/w)'.

Wie zijn wij?

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche.

United Meercamera B.V. is onderdeel van United en verzorgt meercameraregistraties voor zendgemachtigden, producenten en het bedrijfsleven. United Meercamera B.V. beschikt over een flexibel en modern geoutilleerd wagenpark dat naadloos aansluit op de specifieke wensen van de opdrachtgevers.

Wat worden jou verantwoordelijkheden/taken?

Wat vereist deze functie van jou?

Binnen de discipline operationeel assistent zoeken we in de eerste plaats het nieuwe jong talent, de toekomstige beste cameraman, Hoofd Beeld of Geluidsman. Als operationeel assistent moet je ambitie hebben en een toekomst binnen United nastreven. Als operationeel assistent zou je moeten bewijzen een aanwinst te zijn voor het bedrijf en je in de door jou gewenste richting ontwikkeld te hebben. Operationeel is de operationeel assistent de ‘olie’ in de machine, zij zorgen dat de machine kan blijven draaien en dat eenieder zijn werk efficiënt kan uitvoeren. De voorbereiding op locatie, de kabelassistentie tijdens de registratie en het afbreken en terugbrengen van het materiaal ligt in handen van deze stressbestendige, flexibele en actieve sleutelfiguur.

Wat bieden wij jou?

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een super leuk mediabedrijf. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring. Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al circa 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er een van kan worden.

Vast wat sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

 

 


overzicht Editor Senior Security Engineer

Solliciteer voor: Operationeel assistent

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!