bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

NEN Keurmeester (Junior)

40 uur (Fulltime)
Technische Dienst

Als NEN Keurmeester werken in de boeiende wereld van de media? Hier is je kans!

Champions League Voetbal, Wie is De Mol, Olympische Spelen (winter én zomer), PinkPop… zo even een greep uit de producties waar de medewerkers van United aan werken. Zowel nationaal als internationaal maken we de mooiste televisie- & mediaproducties. Onze collega’s kom je dan ook overal tegen!

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark waar onder andere de technische afdeling een belangrijke plaats in de organisatie in neemt.

Onze Technische Dienst is verantwoordelijk voor iedere vorm van techniek die in onze organisatie voorkomt, van reparatie tot workflows. Ons team kan de ondersteuning gebruiken van een:

NEN Keurmeester (Junior)

 

Meer over de functie

Als Keurmeester voer je zelfstandig periodieke keuringen uit op verschillende arbeidsmiddelen. Dit doe je binnen de kaders en richtlijnen van onze organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het veilig functioneren van de broadcast appratuur, mobiele werkplaatsen zoals reportagewagens, het elektrisch gereedschap, machines en daarbij behorende vastlegging in het service management systeem. Je werkt samen met de technische dienst en bespreekt met hen de voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast ben je een technische vraagbaak en ondersteuner op diverse locaties waar United werkzaam is. Je zal in deze rol rapporteren aan de Coördinator Technische dienst.

 

Wat je doet

Kort gezegd: je voert NEN3140 keuringen uit aan professionele audio- en videoapparatuur. Je draagt zorg voor de voortgang van keuringen en administreer je de nodige informatie in het service management systeem. Daarnaast bespreek je met de coördinator van de technische dienst de voortgang van de werkzaamheden en helpt inden nodig met andere werkzaamheden op de Technische Dienst.

 

Wat we  verwachten

 

Wat we bieden

Een fulltime baan binnen een dynamische, groeiende en innovatieve onderneming waar techniek steeds belangrijker wordt. Vast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan onze showreel!

United is gevestigd in Hilversum waar we met ruim 450 collega’s elke dag mooie dingen maken. We zijn onderdeel van een internationale organisatie, de Euro Media Group.

Solliciteren doe je door ons zowel je CV als je motivatie toe te sturen (ontbreekt een van beiden, dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen). Solliciteren kan via onze website www.united4all.nl/vacancies


overzicht Stage Marketing & Commun...

Solliciteer voor: NEN Keurmeester (Junior)

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!