bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Media Operator (NOS)

40 (fulltime)
Postproduction

Ben jij onze nieuwe duizendpoot met bovenmatige interesse in mediatechniek en IT?

Wat ga je bij ons doen?
Jezelf verder als duizendpoot ontwikkelen: de Media Operator is een dienstverlener en specialist ineen die volgens vaste procedures en workflows alle content beschikbaar maakt voor verschillende platforms (montage, nabewerking etc).

Het dagelijks werk

Speelt zich af in de Mediaroom van de NOS: één van de afdelingen binnen United Postproduction en het kloppend hart van de audio/visuele verbindingen en diensten bij de NOS.

Met zorg en efficiëntie wordt een diversiteit aan content verwerkt en gedistribueerd. Denk hierbij aan live-ingest en schakelingen vanuit de hele wereld, maar ook het file-based verwerken van materiaal voor items voor een grote diversiteit aan nieuws, actualiteiten en sport programma’s. Daarnaast wordt eerstelijns support voor de montages, verslaggevers/redacteuren en aanverwante afdelingen geleverd.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over tenminste MBO werk- & denkniveau en hebt een bovenmatige interesse in mediatechniek en IT. Daarnaast ben je in staat oplossingsgericht en klantgericht te handelen, ook in stressvolle situaties. Je functioneert goed in een team, maar kan ook zelfstandig aan de slag. Dat je communicatief vaardig bent, representatief en altijd voor het beste gaat, dat spreekt wat ons betreft voor zich. Met de onregelmatige werktijden van deze functie heb je geen probleem.

Ervaring met Avid, Avid Interplay, Live Productie omgeving (monitoring/playout etc.) en Workflow Engines (zoals Vantage) is een grote pré!

Wat je van ons mag verwachten

Je kan per direct beginnen bij het tofste mediabedrijf van Nederland, onderdeel van een grote internationale organisatie (de Euro Media Group). We werken in een informele omgeving, een goede werksfeer staat hoog in het vaandel. En wij gaan voor de lange termijn. Pas jij bij ons en wij bij jou, dan hopen we voor langere tijd samen te werken.

Wie wij zijn

United is een grote dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten. Wij zijn bij live projecten zoals het Champions League voetbal en Pinkpop en werken mee aan vrijwel alle grote televisieproducties zoals Expeditie Robinson of Wie is de mol. Met net zoveel plezier werken we dagelijks aan programma’s als Koffietijd en de nieuwsuitzendingen bij de NOS.

United Postproduction is expert in beeld- & audiomontage en kleur correctie. Met moderne montagefaciliteiten worden documentaires, actualiteiten, sport, amusement & infotainment, drama, bedrijfsfilms, commercials, clips en andere TV- en AV-producties gemonteerd.

Ben jij de match?

Wordt dan een van de ruim 450 United-collega’s! Solliciteren kan alleen via de rode knop en voeg naast je CV een korte maar duidelijke motivatie toe.

Een paar uurtjes meelopen in de Mediaroom kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Bekijk onze showreel:

 

 


overzicht AV Network Engineer Stagiair(e) Marketing &...

Solliciteer voor: Media Operator (NOS)

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!