bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Maintenance Engineer

40 (fulltime)
Technische Dienst

Zorg jij er straks voor dat onze collega’s altijd met betrouwbare techniek op pad worden gestuurd?

United is een toonaangevend full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche.

Voor onze Technische dienst zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer

De Technische dienst faciliteert alle afdelingen van United in de vraag naar Support. De kerntaken van de technische dienst zijn: reparaties afhandelen, service verlenen aan projecten en operationele technische ondersteuning op locatie. Voor de invulling van deze vacature zijn we op zoek naar iemand die samen met het Technische Dienst Team de operationele collega’s zoveel mogelijk kan ont-zorgen door met betrouwbare techniek op pad te gaan. .

Wat ga je doen?

Wat verwachten we van je?

Wat bieden wij je?

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een super leuk mediabedrijf. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring. Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al ruim 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er een van kan worden.

Vast wat sfeer proeven? Bekijk onze showreel!


overzicht Hoofd Geluidstechnicus Studiochef

Solliciteer voor: Maintenance Engineer

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!