bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

LSM Operator

40 uur, parttime bespreekbaar
Meercamera

Wil jij werken in een regiewagen of in een vaste studio omgeving met elke dag andere collega's en wisselende werktijden? Dan is een baan als LSM operator je misschien op het lijf geschreven!

Je krijgt onder andere te maken met slomotion's, ip-adressen, SAN, codecs, wrappers, highlightmontage, regisseurs en producenten ... ken je sommige van deze termen nog niet? Dat is niet erg want we gaan het je graag leren.

Wat ga je bij ons doen?

Je wordt (mede-)verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de registraties van televisieopnamen en live-uitzendingen in binnen- en buitenland.

Verder:

Hoe ziet de werkdag er uit?

Elke dag is anders! Je gaat met meerdere collega's (soms wel 80) naar de locatie waar de regiewagen op dat moment staat om het betreffende evenement te registreren. Het kan zijn dat er registratie is van een concert waarvan alle content op een server moet komen en alle editsets (die je daar ook hebt geplaatst) bij deze content moeten kunnen. Maar misschien is het ook een van de dagelijkse tv programma's of een show waar slomotion's gegeven moeten worden, instarts worden gedaan en een highlight edit op een XT server moet worden gemaakt. Laat je creatieve geest de vrije loop en laat de regisseur versteld staan!!!

Ben je de dag erna vrij maar is er een collega ziek dan zorg je dat ook daar de show wordt gered want zo zit jij wel in elkaar.

Kortom, als voorspelbaarheid niet hetgeen is wat je zoekt in een baan, maar zelfstandigheid, snel schakelen en vooral veel zelf regelen, dan zit je bij United goed!

Onze match

Heb je ervaring in de broadcast, of al als LSM-operator, dan is dat een grote pré.

Over ons

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten. We doen de grootste (live) projecten: concerten als de Rolling Stones en Coldplay bijvoorbeeld maar denk ook aan de Olympische Spelen, EK’s en WK’s. Daarnaast werken we mee aan vrijwel alle grote televisieproducties zoals Expeditie Robinson, Boer zoekt Vrouw, Wie is de Mol, koffietijd, RTL Boulevard en RTL late night. Neem een kijkje op onze showreel voor een impressie.

Wat je van ons mag verwachten

Je kunt per direct beginnen bij het tofste mediabedrijf van Nederland, onderdeel van een grote internationale organisatie (de Euro Media Group). Bij ons krijg je de vrijheid om je vaardigheden naar eigen inzicht in te zetten om ons en onze opdrachtgevers keer op keer positief te verrassen.

En wij gaan voor de lange termijn. Pas jij bij ons en wij bij jou, dan hopen we voor langere tijd samen te werken.

 


overzicht Stage Marketing & Commun... Media Application Specia...

Solliciteer voor: LSM Operator

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!