bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Camera Uitgifte Medewerker

40 uur per week
ENG

United is een full service facilitair bedrijf en biedt technische en creatieve ondersteuning voor multimediale audiovisuele producties waarbij de klant centraal staat.

Als Camera-uitgifte Medewerker vervul je een belangrijke taak in onze materiaaluitgifte. Heb jij het talent om duizend-en-een-dingen klaar te zetten voor de crew die op de meest uiteenlopende tijdstippen vertrekt naar de meest uiteenlopende locaties? Ben je niet bang van fysiek werk en zie je de voordelen van een baan met onregelmatige werktijden? Aarzel dan niet langer!

Camera Uitgifte Medewerker (40 uur p/w)

Standplaats Hilversum

Bij United Unicam

Maken we dagelijks toonaangevende nationale en internationale producties. Een paar highlights: Expeditie Robinson, Wie is De Mol, Boer zoekt Vrouw en De Rijdende Rechter. Maar ook dagelijkse programma’s als Nieuwsuur, RTL Boulevard en Jinek worden door ons verzorgt. De mensen van United vind je overal!

De logistieke afdeling zorgt ervoor dat al deze programma’s naadloos voorzien worden van de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plaats. En dat ze ook weer goed terugkomen!

Wat ga je doen?

Je wordt mede verantwoordelijk voor het beheren en klaarzetten van alle apparatuur die onze cameraploegen meenemen op locatie. Je controleert de apparatuur na de klus en ziet geen schade over het hoofd. Ook hou je een wakend oog op eventuele schade aan onze auto’s. Je haalt inhuur apparatuur op en bezorgt het retour. Daarnaast hou je ook graag de administratie op orde.

Nodig voor de functie:

Je bent een aanpakker die het prima kan handelen als er soms een beetje hectiek in de tent is. Je bent verantwoordelijkheid en communicatief handig. Fysiek werk & onregelmatige werktijden schrikken je niet af. En je hebt een rijbewijs, dat is echt nodig. Heb je een mediagerelateerde opleiding gevolgd? Dan is dat beslist een pré en nodigen we je van harte uit om te solliciteren bij ons!

Wat je van ons mag verwachten:

Wie wij zijn:

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten; we kunnen hier van alles over vertellen (en dat doen we eigenlijk graag) maar bekijk vooral even onze showreel om vast wat sfeer te proeven. Bij United werken op dit moment zo’n 450 medewerkers. We zijn gevestigd op het Hilversumse Mediapark en zijn daar uitstekend bereikbaar.

Onze ENG-afdeling Unicam verzorgt cameraregistraties voor televisie, internet en het bedrijfsleven. Daarmee zijn we actief in vrijwel alle toonaangevende segmenten: nieuws en actualiteiten, reality, entertainment, sport, bedrijfsjournaals, commercials, dramaproducties en reis- en expeditieprogramma’s.

Ben jij de match?

Laat ons dan kort en krachtig weten waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden. Wat maakt jou een goede logistiek medewerker en waarom ben jij ‘the perfect match’?

Solliciteren doe je via onze website: https://united4all.nl/vacancies en je sollicitatie moet voorzien zijn van zowel een CV als een motivatie. Ontbreekt een van beiden, dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.


overzicht Planner Senior Security Engineer

Solliciteer voor: Camera Uitgifte Medewerker

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!