bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Logistiek Medewerker

40 uur (Fulltime)
Meercamera

Als logistiek medewerker vervul je een belangrijke taak in onze materiaaluitgifte. Heb jij het talent om duizend-en-een-dingen klaar te zetten voor de crew die op de meest uiteenlopende tijdstippen vertrekt naar de meest uiteenlopende locaties? Ben je niet bang van fysiek werk en zie je de voordelen van een baan met onregelmatige werktijden? Aarzel dan niet langer!

Voor United Meercamera zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste 'Logistiek medewerker (40 uur p/w)'

Wie zijn wij?

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche. We zijn gevestigd op het Hilversumse Mediapark en zijn daar uitstekend bereikbaar.

United Meercamera is onderdeel van United  en heeft alles in huis voor een succesvolle meercamera-productie op locatie of in de studio, met mobiele, vast of remote regie. Met de allernieuwste technieken, apparatuur, software en workflows ondersteunen we een breed scala aan audiovisuele producties. Bij United meercamera maken we dagelijks toonaangevende nationale en internationale producties. Een paar highlights: Olympische Spelen, WK’s en EK’s, ECV Voetbal, Pinkpop. Maar ook dagelijkse programma’s als Een Vandaag, Koffietijd, RTL Boulevard en Tijd voor Max worden door ons verzorgt. De mensen van United vind je overal!

De logistieke afdeling zorgt ervoor dat al deze programma’s naadloos voorzien worden van de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plaats. En dat ze ook weer goed terugkomen!

Wat worden jouw verantwoordelijkheden/taken?

Je zorgt voor het klaarzetten van de apparatuur en het juist in- en uitpakken van de materiaalwagens. Ook houd je controle op de defecte (rand-)apparatuur. Verder ben je handig met eerstelijns onderhoud en ben je beschikbaar voor koeriersritten bij calimiteiten op locatie. Ook heb je een gedetailleerd oog voor ordentelijkheid. 

Wat vereist deze functie van jou?

Je hebt een opleiding MBO techniek gedaan en hebt aantoonbare technische affiniteit of werkervaring. Ook ben je klantgericht en bezit goede contactuele eigenschappen. Verder ben je ook in het bezit vij een rijbewijs B (rijbewijs C is een pré). Onregelmatig werk is part of the job en dat snap je als geen ander. 

Wat bieden wij jou?

Je kan per direct beginnen bij het tofste mediabedrijf van Nederland, onderdeel van een grote internationale organisatie (de Euro Media Group). Wij werken in een informele omgeving, een goede werksfeer staat hoog in het vaandel en zelfstandigheid juichen we toe. Ook gaan wij voor de lange termijn. Pas jij bij ons en wij bij jou, dan hopen we voor langere tijd samen te werken.

Vast wat sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Ben jij de match?

Laat ons dan kort en krachtig weten waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden. Wat maakt jou een goede logistiek medewerker en waarom ben jij ‘the perfect match’?

Solliciteren kan alléén via onze website: https://united4all.nl/vacancies en moet voorzien zijn van zowel een CV als een motivatie. Ontbreekt een van beiden, dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.


overzicht Stage Marketing & Commun... LSM Operator

Solliciteer voor: Logistiek Medewerker

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!