bel mij terug

Bedankt, U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Logistiek Medewerker

40 uur per week
Meercamera

Logistiek medewerker gezocht voor Meercamera

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche.

United Meercamera B.V. is onderdeel van United en verzorgt meercameraregistraties voor zendgemachtigden, producenten en het bedrijfsleven. United Meercamera B.V. beschikt over een flexibel en modern geoutilleerd wagenpark dat naadloos aansluit op de specifieke wensen van de opdrachtgevers.

Voor United Meercamera B.V. zijn wij op zoek naar een:

 

      Logistiek Medewerker (40 uur p/w, standplaats Hilversum)

 

Functie omschrijving en taken

De Logistiek Medewerker is de voorbereider van meercamera-registraties. Alle (rand)apparatuur gaat door de handen van deze medewerker en wordt gecontroleerd, alvorens de apparatuur wordt ingeladen in de materiaalwagens. Na terugkomst van een multicameraregistratie is het de Logistiek Medewerker die de materiaalwagens weer uitpakt en controleert of alle (rand)apparatuur weer ‘heelhuids’ in de opslag is teruggekeerd. Ook de rol van ’vliegende keep’ bij calamiteiten op locatie ligt bij de Logistiek Medewerker.

Functie eisen

In bezit van rijbewijs C is een pré

 

United Meercamera B.V. biedt prettige werksfeer en een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar: jobs@united4all.nl.

overzicht Operationeel assistent Application Support Spec...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!