bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Logistiek Medewerker ENG

40 uur (Fulltime)
ENG

Binnen de Materiaalpool van United ENG zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van Logistiek Medewerker. 

United ENG is onderdeel van United en is expert in het registreren van televisie- en multimedia projecten. Documentaires, actualiteiten, sport, amusement & infotainment, drama, bedrijfsfilms, commercials en muziek clips worden door onze gedreven vakmensen met veel plezier gemaakt voor diverse opdrachtgevers uit binnen en buitenland. De wensen van onze opdrachtgevers staan altijd voorop.

Planning, uitgifte, technische dienst en onze crew staan 24/7 tot uw beschikking om elke draaidag tot een succes te maken!

Binnen de Materiaalpool van United ENG zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Logistiek Medewerker ENG 

40 uur per week, standplaats Hilversum

Taken

Functie eisen

Voor deze functie geldt een onregelmatig werkpatroon, zowel tijdens de algemeen bekende werkdagen als tijdens weekeinden en feestdagen.

Wij bieden:

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een superleuk mediabedrijf. Ook bieden wij goede doorgroeimogelijkheden op alle gebieden binnen United. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring.

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al circa 400 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er één van kan worden.

Vast wat sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken stuur dan je CV en motivatie! 


overzicht NEN Keurmeester (Junior) UX & UI Designer

Solliciteer voor: Logistiek Medewerker ENG

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!