bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Livecenter Operator

40 uur (Fulltime)
Meercamera

Wil jij werken als Livecenter Operator in de boeiende mediawereld?

 Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega om onze high-end dienstverlening op het gebied van connectiviteit via Satellieten, Glasvezel en Streaming voor talloze (internationale) opdrachtgevers in ons eigen Livecenter op het Mediapark in Hilversum te verzorgen.

UNITED zoekt een hands-on Livecenter Operator

United levert nationaal en internationale diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties.

Wij faciliteren en verzorgen content met de nieuwste generatie techniek en bevlogen service-gerichte vakmensen.

Aan de slag!

Jij bent een technische kanjer die snel, flexibel en adequaat inzetbaar is voor het leveren van een breed pakket aan diensten binnen het Livecenter. Daarnaast is het opzetten van workflows om connectiviteit tot stand te brengen en deze te monitoren een groot deel van je functie.

Wat ga jij bij ons doen:

Wat verwachten we van jou:

Word je hiervan enthousiast en herken je jezelf hierin, dan willen we graag kennis met jou maken.

Wat je van ons mag verwachten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers waarvan jij er één kan worden. Sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken solliciteer dan via de website: www.united4all.nl/vacancies. Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.

 


overzicht Stage Marketing & Commun... LSM Operator

Solliciteer voor: Livecenter Operator

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!