bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Junior Editor

40 uur, parttime bespreekbaar
Postproduction

In ons Postproductieteam is er een mooie plek vrijgekomen voor een enthousiaste Junior Editor.

Wie zijn wij?
United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. Actualiteit, sport, entertainment, reality, drama, corporate en nog veel meer: de afdeling postproductie van United is op het hoogste niveau actief en verzorgt de gewenste nabewerking voor alle richtingen en stijlen zoals je die binnen én buiten het televisielandschap tegenkomt.

Aan de slag!

Als junior editor verricht je montage-technische werkzaamheden voor verschillende producties. Je werkt veel samen met onze klanten en in samenwerking maak je een inhoudelijk, technisch én creatief hoogstandje.

Wat verwachten we van jou:

Wat kan je van ons verwachten:
United Postproduction biedt een prettige, informele werksfeer. Ook bieden wij je op ons hoofdkantoor op het Hilversumse Mediapark een werkplek op het hoofdpodium van het Nederlandse medialandschap én bieden wij ondersteuning om het maximale uit jezelf te halen.

Bij ons werken zo’n 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en daar kun jij er één van worden. Is alles in deze vacature op jou van toepassing en ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, stuur dan je CV voorzien van motivatie naar ons toe via de website www.united4all.nl/vacancies. Vergeet vooral niet om te zorgen dat we een showreel kunnen bekijken, dat is bij deze vacature echt een must en we vinden het leuk om die te gaan bekijken!

Sterker nog, zonder motivatie en link naar een showreel zullen we je sollicitatie helaas niet in behandeling kunnen nemen.

Alvast wat sfeer proeven? Bekijk dan ook even onze showreel.

 


overzicht Crewplanner LSM Operator

Solliciteer voor: Junior Editor

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!