bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Hoofd Geluidstechnicus

40 (fulltime)
Meercamera

Ben jij een Hoofd Geluidstechnicus die een nieuwe uitdaging durft aan te gaan?

Voor United Meercamera zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Hoofd Geluidstechnicus (HGT) (40 uur p/w).

Wie zijn wij?
United is een toonaangevend (inter)nationaal fullservice facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche. We zijn gevestigd op het Hilversumse Mediapark en zijn daar uitstekend bereikbaar. United Meercamera is onderdeel van United en beschikt over een flexibel en modern uitgerust wagenpark dat naadloos aansluit op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Je bent een Hoofd Geluidstechnicus met aantoonbare ervaring. Je kent het klappen van de zweep en bent vertrouwd met apparatuur in reportagewagens en studio’s.

Jij bent/jij hebt:

Wat bieden wij jou?

United staat bekend om zijn prettige informele werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een super leuk mediabedrijf. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring. Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al ruim 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er een van kan worden. Vast wat sfeer proeven? Bekijk onze showreel!


overzicht Stagiair(e) Marketing &... Beeldtechnicus

Solliciteer voor: Hoofd Geluidstechnicus

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!