bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Hoofd Beeldtechnicus

40 (fulltime)
Meercamera

Voor uitbreiding binnen onze beeldploeg zijn we op zoek naar een Hoofd Beeldtechnicus.

Wie zijn wij?

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche.

United Meercamera is onderdeel van United en verzorgt meercameraregistraties voor zendgemachtigden, producenten en het bedrijfsleven. 

Wat je gaat doen:

De Hoofd Beeldtechnicus is het technisch fundament van de registratie of uitzending van een Multicamera productie, zowel in de reportagewagen als in de studio.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Onregelmatige werktijden zijn ‘part of the job’ en onze projecten vinden in zowel binnen- als buitenland plaats.  

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en jij kan daar één van worden.  Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan direct via de rode knop.

Vast de sfeer proeven van dit superleuke mediabedrijf? Bekijk onze showreel!

 


overzicht Account Manager Augmented Reality Operat...

Solliciteer voor: Hoofd Beeldtechnicus

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!