bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Graphics Operator

40 uur (Fulltime)
BOOST Graphics

Kom jij als Graphics Operator met ons werken aan media producties voor een zeer groot publiek.

Wie zijn wij?
United levert nationaal en internationaal technische en creatieve ondersteuning op het gebied van televisie- en mediaproducties. Op locatie of in de studio; met de allernieuwste technieken, software en apparatuur werken wij mee aan de mooiste multimediale producties. Met ongeveer 450 gezellige, enthousiaste en servicegerichte vakmensen zetten we ons in voor verschillende producenten, broadcasters en het bedrijfsleven. We zijn gevestigd op het welbekende Mediapark in Hilversum. Dit is meestal ook de vertrek- en thuiskombasis van de operationele medewerkers!

BOOST Your Graphics!
BOOST is de grafische afdeling van United dat bestaat uit een kleurrijke mix van (motion) designers, augmented specialisten, gepassioneerde programmeurs en zeer gemotiveerde grafische en AR operators. Wij bieden het complete pakket om de boodschap van de opdrachtgever op een creatieve en onderscheidende manier over te brengen op elk mogelijk medium.

 

 

Wat ga je doen?

Als Graphics Operator voorzie je (live) uitzendingen waaronder sportevenementen en talkshows van titels, grafische vormgeving en/of augmented reality graphics. De vormgeving is meestal door de opdrachtgever vastgesteld, maar soms moet je ook zelf vormgeving maken.

Als Graphics Operator werk je veelal in een regie of regiewagen en werk je nauw samen met de schakeltechnicus, eindredacteur, regieassistent en regisseur.

Je werkt mee aan mooie producties. De ene dag verzorg je de live graphics bij een talkshow, de andere dag sta je in de Ziggo Dome voor een groots evenement en verrijk je de show met augmented reality.

Wat we in je bagage verwachten:

Wat bieden wij?

 

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken ruim 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en jij kan daar één van worden.

Vast de sfeer proeven van dit superleuke mediabedrijf? Bekijk onze showreel!

Pas jij in het profiel dan kijken we er naar uit om kennis met je te maken.

Solliciteer via onze website (https://united4all.nl/vacancies) en stuur ons je CV. Deze nemen we in behandeling wanneer hij voorzien is van een motivatie. Een link naar je recente werk is natuurlijk mooi meegenomen.

 

 


overzicht Software Developer - Fro... Augmented Reality Operat...

Solliciteer voor: Graphics Operator

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!