bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Graphics Operator

40 (fulltime)
Meercamera

Live Graphics is de afdeling binnen United Meercamera die, in samenwerking met opdrachtgevers, het uiterlijk en de vormgeving van TV-programma’s invult. Voor vele programma’s, waaronder shows en evenementen die live worden uitgezonden, is Live Graphics van essentieel belang. Voor Live Graphics zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste:

Graphics Operator

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

Aan de slag!

De Graphics Operator is een representatieve, zelfstandige en klantvriendelijke professional. Hij/zij is in staat om onder druk ‘live’ uitzendingen waaronder Sportevenementen en Spelshows vanuit de studio of regiewagen te voorzien van titels en grafische vormgeving, die meestal door de opdrachtgever is vastgesteld, maar soms ook zelf vormgegeven moet worden. Vanwege het ‘24/7’-karakter van de branche is flexibiliteit in beschikbaarheid een must.

Wat we van jou verwachten:

Jouw Profiel:

 

Wat je van ons mag verwachten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers waarvan jij er één kan worden. Sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via onze website: www.united4all.nl/vacancies. Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.


overzicht Cam-Joe Operator Editor

Solliciteer voor: Graphics Operator

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!