bel mij terug

Bedankt, U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Grafisch vormgever

40 uur per week
Postproduction

Creatieve geest, ervaren met After Effects? United Postproduction zoekt grafisch vormgevers!

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten. Wij zijn bij live projecten zoals het Champions League voetbal, registreerden de inhuldiging van Koning Willem-Alexander, maken live reportages en werken mee aan vrijwel alle grote televisieproducties zoals Expeditie Robinson, Boer zoekt Vrouw of Wie is de Mol.

United Graphics is onderdeel van United Postproduction en is expert in beeld- & audiomontage. Met moderne montagefaciliteiten worden documentaires, actualiteiten, sport, amusement & infotainment, drama, bedrijfsfilms, commercials, clips en andere TV- en AV-producties gemonteerd.

De afdeling Graphics ontwikkelt Motion Graphics, Compositing & Effects, 3D Set Design en Print en Branded content voor onze klanten. Daarnaast leveren wij grafisch vormgevers aan de NOS voor alle grafische uitingen die te zien zijn in het Journaal, Jeugdjournaal, Studio Sport en Nieuwsuur.

Wie zoeken wij?
Voor één van onze onderaannemers op het Mediapark zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega die zich op zijn of haar eigen creatieve wijze weet te onderscheiden van de meute. Een allrounder die graag deel wil uitmaken van een team. Die stressbestendig is, zich niet snel uit het veld laat slaan en onder deadlines van iedere opdracht iets speciaals maakt. Die vanuit zichzelf net dat ene stapje verder gaat….

Je profiel
o HBO werk- & denkniveau (een studie aan de HKU is in je voordeel);
o Uiteraard een creatieve geest;
o Een goede algemene ontwikkeling;
o Uitstekende kennis van Adobe Photoshop en -After Effects (zware functie-eis);
o Je weet je weg ook te vinden in Adobe Illustrator en -Premiere;
o Het is in je voordeel indien je kunt werken met 3D Studio Max en/of Cinema4D
o Er wordt gewerkt op Windows systemen. Indien je bekend bent met Mac is dat een pré;
o Je werkt snel en zelfstandig;
o Je spreekt, schrijft en leest vloeiend Nederlands en bent vaardig in het Engels;
o Je kunt snel een briefing van de opdrachtgever verwerken tot een eindproduct;
o Het is voor jou geen probleem om inhoudelijke al dan niet kritische feedback van opdrachtgevers te ontvangen én te verwerken;
o In staat zijn concessies te doen aan je vormgeving indien de tijd hierom vraagt.
o Vanwege korte dagelijkse deadlines die moeten worden gehaald dien je stressbestendig te zijn;
o Bereidheid tot werken in onregelmatige diensten dus ook ’s avonds en in de weekenden.

Wat ga je bij ons doen?
Het maken van televisievormgeving in de breedste zin van het woord. Denk aan korte (uitleg) animaties, leaders en bumpers, maar ook aan statische vormgeving waarin je uitgebreide photoshop skills worden gevraagd.

Wat mag je van ons verwachten?
o Je kunt per direct beginnen bij een tof bedrijf, onderdeel van een grote internationale organisatie (de Euro Media Group);
o De vrijheid om je vaardigheden naar eigen inzicht in te zetten om ons én onze opdrachtgevers keer op keer te verrassen;
o Ambitieuze collega’s die samen met jou vol enthousiasme aan de slag gaan om mooie dingen te maken.

Ben jij degene die wij zoeken?
Skip dan alsjeblieft de ellenlange sollicitatiebrief. Stuur een korte motivatie waaruit blijkt dat jij geschikt bent voor de functie samen met je CV naar jobs@united4all.nl o.v.v. Vacature Grafisch vormgever.

Zorg dat we via Vimeo, WeTransfer of je website makkelijk toegang hebben tot je showreel of portfolio, dit is waar wij namelijk met grote belangstelling naar gaan kijken! Een onderdeel van de aanname is het doen van een geschiktheidstest. Hierbij wordt gekeken of je binnen een bepaalde tijd een opdracht kunt opleveren die voldoet aan de briefing.

 

overzicht Editor Software Developer

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!