bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Grafisch Vormgever

40 uur (Fulltime)
Postproduction

Creatieve geest, ervaren met After Effects? United Postproduction zoekt grafisch vormgevers!

Wat ga je bij ons doen?

Werken in de media: het maken van televisievormgeving in de breedste zin van het woord. Denk aan korte (uitleg-) animaties, leaders en bumpers, maar ook aan statische vormgeving waarin je uitgebreide Photoshop skills worden gevraagd. Ervaring met After Effects is een must voor deze functie. Weet jij ondanks deadlines van elke opdracht iets speciaals te maken? Lees dan snel verder!!

Wij zijn op zoek naar een:

Grafisch Vormgever

Standplaats Hilversum – fulltime (40 uur per week)

 

Het dagelijks werk

Het maken van grafische uitingen voor de NOS. Jouw werk wordt dagelijks gezien door alle kijkers van het Journaal, Jeugdjournaal, Studio Sport en Nieuwsuur.

Wat we van jou verwachten

Sowieso heb je ervaring met After Effects, Photoshop en Illustrator. Bekendheid met 3D Studio Max, Cinema 4D en/of Premiere is een pré. Er wordt gewerkt met Windows. Je hebt een goede algemene ontwikkeling, spreekt/schrijft/verstaat vloeiend Nederlands en bent vaardig genoeg in het Engels. Je kan snel een briefing verwerken tot een eindproduct en weet om te gaan met feedback. Het nieuws is overal en altijd dus onregelmatige diensten zijn part of the job. Je werkt graag en goed met veel verschillende klanten en collega’s.

Wat je van ons mag verwachten

Je kan per direct beginnen bij het tofste mediabedrijf van Nederland, onderdeel van een grote internationale organisatie (de Euro Media Group). Bij ons krijg je de vrijheid om je vaardigheden naar eigen inzicht in te zetten om ons en onze opdrachtgevers keer op keer te verrassen. Je gaat samenwerken met leuke collega’s die samen met jou vol enthousiasme aan de slag gaan om mooie dingen te maken.

En wij gaan voor de lange termijn. Pas jij bij ons en wij bij jou, dan hopen we voor langere tijd samen te werken.

Wie wij zijn

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten. We doen de grootste (live) projecten: concerten als de Rolling Stones en Coldplay, maar denk ook aan de Olympische Spelen, EK’s en WK’s. Daarnaast werken we mee aan vrijwel alle grote televisieproducties zoals Expeditie Robinson, Boer zoekt Vrouw of Wie is de Mol. En we doen dus mooi werk voor en bij de NOS. Neem een kijkje op onze showreel voor een impressie van United.

Ben jij de match?

Wordt dan een van de ruim 450 United-collega’s! Solliciteren kan alleen via onze website (https://united4all.nl/vacancies) en voeg naast je CV een korte maar duidelijke motivatie toe. We kunnen je sollicitatie alleen in behandeling nemen wanneer we via Vimeo, WeTransfer of je website makkelijk toegang hebben tot je showreel of portfolio, dit is waar wij namelijk met grote belangstelling naar gaan kijken!

Een onderdeel van het aannameproces is het doen van een geschiktheidstest. Hierbij wordt gekeken of je binnen een bepaalde tijd een opdracht kunt opleveren die voldoet aan de briefing.


overzicht Operationeel Assistent Logistiek Medewerker

Solliciteer voor: Grafisch Vormgever

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!