bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

ENG Geluidstechnicus

40 (fulltime)
ENG

Onze ENG afdeling Geluid is op zoek naar een gedreven en enthousiaste Geluidstechnicus.

Wie zijn wij?
United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

Onze ENG-afdeling verzorgt cameraregistraties voor televisie, internet en het bedrijfsleven. Daarmee zijn we actief in vrijwel alle toonaangevende segmenten: nieuws en actualiteiten, reality, entertainment, sport, bedrijfsjournaals, commercials, dramaproducties en reis- en expeditieprogramma’s.

Kijk je ook naar Wie is De Mol, Expeditie Robinson, Tussen Kunst & Kitsch? Wij waren er bij! Maar ook dagelijkse programma’s als RTL Boulevard vind je in ons werkpakket. Als je er van houdt dat geen dag hetzelfde is, ben je bij ons aan het juiste adres.

Unicam levert camera- en geluidsmensen die in samenwerking met de klant elke opdracht tot een succes weten te maken.

Aan de slag!
Als ENG geluidstechnicus ben je verantwoordelijk voor de registratie van geluid ten behoeve van televisieprogramma’s en bedrijfsvideo’s, geproduceerd voor diverse klanten van United.

Wat ga je doen?

Wat verwachten we van je?

Is dit allemaal op jou van toepassing en breng je nog meer mee dan dat? Dan willen we graag kennis met je maken.

Het hoofdkantoor van United is goed bereikbaar op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken circa 475 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en jij kan daar één van worden. Je beseft je natuurlijk dat wij een 24/7 bedrijf zijn wat betekent dat onregelmatige werktijden “part of the job” zijn. Sfeer proeven? Bekijk onze showreel

Met en bij onze ENG-collega's is het fijn werken. Het is een hechte en gezellige afdeling met goede interne opleidingsmogelijkheden. Ga jij de uitdaging aan en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan via de sollicitaiteknop op de website.


overzicht Graphics Operator Editor

Solliciteer voor: ENG Geluidstechnicus

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!