bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Augmented Reality Operator

40 (Fulltime)
BOOST Graphics

Deel met ons team achter de schermen je technische en creatieve skills als Augmented Reality Operator met een zeer groot publiek.

Wie zijn wij?
United levert nationaal en internationaal technische en creatieve ondersteuning op het gebied van televisie- en mediaproducties. Op locatie of in de studio; met de allernieuwste technieken, software en apparatuur werken wij mee aan de mooiste multimediale producties. Met ongeveer 450 gezellige, enthousiaste en servicegerichte vakmensen zetten we ons in voor verschillende producenten, broadcasters en het bedrijfsleven. We zijn gevestigd op het welbekende Mediapark in Hilversum. Dit is meestal ook de vertrek- en thuiskombasis van de operationele medewerkers!

BOOST Your Graphics!
BOOST is de grafische afdeling van United dat bestaat uit een kleurrijke mix van (motion) designers, augmented specialisten, gepassioneerde programmeurs en zeer gemotiveerde grafische en AR operators. Wij bieden het complete pakket om de boodschap van de opdrachtgever op een creatieve en onderscheidende manier over te brengen op elk mogelijk medium.

 

 

Wat je gaat doen
Als AR Operator voorzie je (live) TV en online uitzendingen van augmented graphics. Je zorgt ervoor dat deze augmented graphics op een juiste manier en op het juiste moment worden weergegeven, dit kunnen statische elementen zijn, maar ook geanimeerde of bewegende elementen.

Je werkt mee aan fantastische producties. De ene dag verzorg je de augmented graphics bij een talkshow, de andere dag sta je in de Ziggo Dome voor een groots evenement. Zie ook onze case: Avond van de Filmmuziek

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Solliciteer direct!

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken ruim 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers waarvan jij er één kan worden. Sfeer proeven? Bekijk hieronder onze showreels! Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via de 'direct solliciteren' knop. Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.

 

 


overzicht Netwerk & Security Engin... AV Network Engineer

Solliciteer voor: Augmented Reality Operator

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!