bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Account Manager (senior)

40 uur (Fulltime)
Sales

Ben jij die ondernemer die binnen de afdeling Sales van United met overtuigingskracht het initiatief neemt? 

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor het onderhouden van het bestaande klantenbestand en het uitbreiden ervan op het gebied van producenten, broadcasters, AV-distributeurs en de business to business opdrachtgevers. Er wordt gewerkt in een klein gedreven team.

Ben jij die ervaren ondernemer die binnen de afdeling Sales van United met overtuigingskracht het initiatief neemt? Dan kan je reageren op onze vacature voor een Accountmanager (senior).

Je bent een strategische conceptuele denker en in staat om als consultant op te treden voor onze opdrachtgevers; een innovatieve teamspeler die zowel opdrachtgevers als collega’s enthousiast maakt en inspireert met een empathische maar ook resultaatgerichte insteek. Als geen ander weet jij de ideeën van onze klanten te vertalen naar technische mogelijkheden.

Onze nieuwe collega zal zich vooral gaan richten op de afdelingen ENG en Postproductie en de bijbehorende technische workflows. Heel fijn als je hier ervaring mee hebt.

Wat ga je doen?

Wat we in je bagage verwachten:

Persoonlijke kwaliteiten

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken al bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en jij kan daar één van worden.

Vast de sfeer proeven van dit superleuke mediabedrijf? Bekijk onze showreel!

Past dit allemaal, dan zijn we benieuwd naar jouw C.V.. Voeg daar een inspirerende motivatie aan toe (je bent tenslotte een verkoper!) en solliciteer via onze website www.united4all.nl/vacancies.


overzicht Stage lopen bij United Application Support Spec...

Solliciteer voor: Account Manager (senior)

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!