bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Account Manager (junior)

40 uur (Fulltime)
Sales

Ben jij die ondernemer die binnen de afdeling Sales van United met overtuigingskracht het initiatief neemt? 

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche.

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor het onderhouden van het bestaande klantenbestand en het uitbreiden ervan op het gebied van producenten, broadcasters, AV-distributeurs en de business to business opdrachtgevers. Er wordt gewerkt in een klein gedreven team.

Als (junior) accountmanager kan je makkelijk contacten leggen en onderhouden, je benadert klanten en vraagstukken vanuit een commercieel oogpunt. Door goed te luisteren leef je je in de wensen van de klant en weet je vraagstukken te analyseren en problemen op te lossen. Je bent representatief, een onderhandelaar en je enthousiasmeert makkelijk. Dat je je zowel mondeling als schriftelijk als schriftelijk meer dan goed kan uitdrukken, spreekt voor zich.

Wat ga je doen?

Wat we vragen

Jouw kwaliteiten:

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een superleuk mediabedrijf. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring.Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken meer dan 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er een van kan worden.

Vast wat sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Kom jij ons salesteam versterken? Solliciteren doe je via onze website (www.united4all.nl/vacancies). Natuurlijk stuur je je CV mee, evenals een motivatie die onze aandacht gaat trekken!


overzicht Stage Marketing & Commun... Product Owner

Solliciteer voor: Account Manager (junior)

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!