bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Account Manager (junior)

40 uur (Fulltime)
Sales

Ben jij die ondernemer die binnen de afdeling Sales van United met overtuigingskracht het initiatief neemt? 

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor het onderhouden van het bestaande klantenbestand en het uitbreiden ervan op het gebied van producenten, broadcasters, AV-distributeurs en de business to business opdrachtgevers. Er wordt gewerkt in een klein gedreven team.

Is verkopen helemaal jouw ding? We hebben een leuke vacature voor een collega die initiatief, overtuigingskracht en netwerken tot zijn of haar standaard kwaliteiten kan rekenen

Als (junior) accountmanager kan je makkelijk contacten leggen en onderhouden, je benadert klanten en vraagstukken vanuit een commercieel oogpunt. Door goed te luisteren leef je je in in de wensen van de klant, weet je vraagstukken te analyseren en problemen op te lossen. Je bent representatief, een onderhandelaar en je enthousiasmeert makkelijk. Dat je je zowel mondeling als schriftelijk als schriftelijk meer dan goed kan uitdrukken, spreekt voor zich.

Je gaat onze smart solutions verkopen, nieuwe markten ontdekken en onze positie op de online markt versterken.

En verder?

Wat we vragen

Jouw kwaliteiten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken al bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en jij kan daar één van worden.

Vast de sfeer proeven van dit superleuke mediabedrijf? Bekijk onze showreel!

Past dit allemaal, dan zijn we benieuwd naar jouw C.V.. Voeg daar een inspirerende motivatie aan toe (je bent tenslotte een verkoper!) en solliciteer via onze website www.united4all.nl/vacancies.


overzicht Stage lopen bij United Workflow Specialist

Solliciteer voor: Account Manager (junior)

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!