bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Account Manager

40 uur (Fulltime)
Sales

Ben jij iemand die initiatief, overtuigingskracht en netwerken tot zijn of haar standaard kwaliteiten kan rekenen?

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor het onderhouden van het bestaande klantenbestand en het uitbreiden ervan op het gebied van producenten, broadcasters, AV-distributeurs en de business to business opdrachtgevers. Er wordt gewerkt in een klein gedreven team.

Is verkopen helemaal jouw ding? We hebben een leuke vacature voor een collega die initiatief, overtuigingskracht en netwerken tot zijn of haar standaard kwaliteiten kan rekenen.

Als (junior) accountmanager kan je makkelijk contacten leggen en onderhouden, je benadert klanten en vraagstukken vanuit een commercieel oogpunt. Door goed te luisteren leef je je in in de wensen van de klant, weet je vraagstukken te analyseren en problemen op te lossen. Je bent representatief, een onderhandelaar en je enthousiasmeert makkelijk. Dat je je zowel mondeling als schriftelijk meer dan goed kan uitdrukken, spreekt voor zich.

En verder?

Wat we vragen

Jouw kwaliteiten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken al bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en jij kan daar één van worden.

Vast de sfeer proeven van dit superleuke mediabedrijf? Bekijk onze showreel!

Past dit allemaal, dan zijn we benieuwd naar jouw C.V.. Voeg daar een inspirerende motivatie aan toe (je bent tenslotte een verkoper!) en solliciteer via de rode knop op onze website.

 


overzicht Front-End Developer Hoofd Beeldtechnicus

Solliciteer voor: Account Manager

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!