bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Account Manager ENG & Postproductie

40 uur (Fulltime)
Sales

Ben jij die ondernemer die binnen de afdeling Sales van United met overtuigingskracht het initiatief neemt? 

Ben jij een strategische en conceptuele denker en in staat om als consultant op te treden voor onze opdrachtgevers; een innovatieve teamspeler die zowel opdrachtgevers als collega’s enthousiast maakt en inspireert met een empathische maar ook resultaatgerichte insteek? Weet jij als geen ander de ideeën van onze klanten te vertalen naar tal van technische mogelijkheden? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Als nieuwe collega zul je je vooral gaan richten op de verkoop van diensten uit de afdelingen ENG en Postproductie en de bijbehorende technische workflows. 

Wie zijn wij?

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. 

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor het onderhouden van het bestaande klantenbestand en het uitbreiden ervan op het gebied van producenten, broadcasters, AV-distributeurs en de business to business opdrachtgevers. Er wordt gewerkt in een klein gedreven team.

Alvast wat sfeer proeven? Bekijk dan vooral even onze showreel.

 

 

Wat ga je doen?

Wat we in je bagage verwachten:

Persoonlijke kwaliteiten

Solliciteer direct

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via de rode 'Solliciteer direct' knop. Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.


overzicht Stage Marketing & Commun... Netwerk & Security Engin...

Solliciteer voor: Account Manager ENG & Postproductie

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!