bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Planner Meercamera

40 uur per week
Meercamera

Als planner houd je de regie strak in handen. Het organiseren zit in je bloed, puzzelen is meer dan alleen een hobby voor jou en je weet als geen ander al de balletjes hoog te houden. Kijk jij graag vooruit, ben je oplossingsgericht en ambitieus? Then we’ve got a plan for you!

Er is een vacature op de planning bij Meercamera:

Planner (40 uur p/w)

Standplaats Hilversum

Bij United Meercamera….   

Worden dagelijkse planningen gemaakt voor de mooiste televisieprogramma’s en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan Eredivisie voetbal, PinkPop en De Beste Zangers, maar ook dagelijkse programma’s als Koffietijd, RTL Live, Boulevard en Tijd voor Max  worden door ons verzorgd. Een dynamisch en collegiaal team lost elke dag de meest uiteenlopende vragen op en zorgt ervoor dat er een naadloze planning gemaakt wordt voor onze klanten en medewerkers.

Wat we van jou verwachten:

Wat je van ons mag verwachten:

Wie wij zijn:

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten; we kunnen hier van alles over vertellen (en dat doen we eigenlijk graag) maar bekijk vooral even onze showreel om vast de sfeer te proeven van ons prachtige bedrijf. Bij United werken op dit moment zo’n 450 medewerkers. We zijn gevestigd op het Hilversumse Mediapark en zijn daar uitstekend bereikbaar.

United Meercamera is onderdeel van United en is expert in registratie en live-uitzendingen. Met moderne techniek worden actualiteiten, sport, amusement, concerten en andere TV- en AV-producties in beeld gebracht.

Ben jij de match?

Laat ons dan kort en krachtig weten waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden. Wat maakt jou een goede planner en waarom ben jij ‘the perfect match’?

Solliciteren kan alléén via onze website: https://united4all.nl/vacancies en je sollicitatie moet voorzien zijn van zowel een CV als een motivatie. Ontbreekt een van beiden, dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Deze vacature blijft in principe open staan tot 19 juli 2019 maar reageer vooral tijdig. Bij voldoende geschikte kandidaten is het mogelijk dat we de vacature eerder sluiten.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


overzicht Editor Application Support Spec...

Solliciteer voor: Planner Meercamera

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!