bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Media Application Specialist

40 uur, parttime bespreekbaar
Digital Services

Ben jij die Media Application Specialist die zijn of haar plaats vindt in de boeiende wereld van media en mee wil werken aan onze high-level dienstverlening voor talloze (internationale) klanten?

United biedt je een technische wonderwereld waarin je de vrijheid krijgt om de grenzen van onze dienstverlening verder op te rekken!

Voor de uitbreiding van ons team zoeken we een:

Media Application Specialist

Hilversum | 40 uur, parttime bespreekbaar

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

Aan de slag!

Jij ondersteunt collega’s en klanten en bent hun hulplijn op het moment dat zij vragen hebben over een van de door ons gebruikte applicaties. Je moet dan denken aan schedulingsoftware (Whats’On), transcoding software, Aspera en onze workflow en MAM-systemen. Jij wordt zelf ondersteund door onze 2e- en 3e lijns engineers.
Je komt te werken in een prettig team bestaande uit onder andere software developers en workflow specialisten.

Wat we van jou verwachten:

Jouw profiel:

Wat je van ons mag verwachten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken zo’n 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers waarvan jij er één kan worden. Sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via onze website: www.united4all.nl/vacancies. Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.


overzicht Workflow Specialist AV Network Engineer

Solliciteer voor: Media Application Specialist

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!