bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

HR-stagiair(e)

40 uur (Fulltime)
Human Recources

Ben jij op zoek naar een aantrekkelijke stageplek voor je opleiding HR? En zou je graag willen stage lopen bij een dynamisch mediabedrijf waar geen dag hetzelfde is? Grijp dan nu je kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een stagiair die vanaf september 2019 bij ons kan beginnen! 

Op de HR Afdeling van United…

Werken drie HR-collega’s in een klein hecht team. Samen zorgen wij ervoor dat alles op HR-gebied zo vlekkeloos mogelijk verloopt. We voeren het personeelsbeleid uit, fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers, begeleiden bij verzuimtrajecten en werven de aller-, allerbeste nieuwe collega’s. En dat is nog maar een kleine greep uit het werkpakket.

Wij hebben ruimte voor een

32 urige meewerkstagiair

Standplaats Hilversum

Heb jij de ambitie om later op een HR afdeling te gaan werken en wil je alle kneepjes van het vak leren? Dan ben je bij ons goed op je plaats. Je zal betrokken worden bij de dagelijkse gang van zaken. 

Wie wij zijn?

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten; we kunnen hier van alles over vertellen (en dat doen we dan ook graag) maar bekijk vooral even onze showreel om vast wat sfeer te proeven. Bij United werken op dit moment zo’n 450 medewerkers. We zijn gevestigd op het Hilversumse Mediapark en zijn daar uitstekend bereikbaar.

Maar wat verwachten wij van jou?

Naast tomeloze inzet en veel enthousiasme verwachten we ook een hoge mate van zelfstandigheid. Je bent ondernemend en ook in gezelschap van collega’s die al lang ‘in het vak zitten’ durf jij jouw visie te verkondigen. Je pakt graag aan en krijgt veel energie van samenwerken. Niet alleen binnen het HR-team, maar binnen de hele organisatie. Actief meedenken over bestaande en nieuwe processen stellen we erg op prijs. Daarnaast volg je een MBO/HBO-opleiding richting HRM.

En wat mag je van ons verwachten?

Je kan een leerzame stage lopen bij het tofste mediabedrijf van Nederland, onderdeel van een grote internationale organisatie (de Euro Media Group). Je gaat samenwerken met leuke collega’s die het ook fijn vinden dat jij aansluit bij het team. Wij betrekken je dus echt bij de dagelijkse werkzaamheden en stimuleren je persoonlijke en professionele ontwikkeling tijdens je stageperiode. Wij werken in een informele omgeving en een goede werksfeer staat hoog in het vaandel. Uiteraard is een stagevergoeding van toepassing.

Ben jij de match?

Laat ons dan kort en krachtig weten waarom juist jij onze tijdelijke collega moet worden. Wat maakt jou  ‘the perfect match’?

 


overzicht Stage Marketing & Commun... Application Support Spec...

Solliciteer voor: HR-stagiair(e)

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!