bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Front-End Developer

32-40
Digital Services

Kom jij ons R&D team versterken als Front-End Developer?

Wie zijn wij?

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen servicegerichte vakmensen.

United’s development team is verantwoordelijk voor de bouw en het onderhoud van intern en extern gebruikte webapplicaties. Deze applicaties ondersteunen in het werkproces van onze medewerkers en de klanten van United. Je komt terecht in een professioneel, informeel en enthousiast scrumteam dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Aan de slag!

Je werkt aan verschillende projecten, van een interne tool voor incidenteel gebruik tot grotere systemen zoals de Anywhere app en alle bijbehorende API’s, het MAM, Remote editing en meer. Het werk is een gezonde mix van ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en af en toe support op bestaande software. Je bent nauw betrokken bij de operatie, dus je gaat jouw software gegarandeerd in de praktijk gebruikt zien worden.

Wat verwachten we van jou:

Jouw profiel:

Bonuspunten:

Is dit allemaal op jou van toepassing en breng je nog meer mee dan dat? Dan willen we graag kennis met je maken.

Wat je van ons mag verwachten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken zo’n 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers waarvan jij er één kan worden.

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via de rode 'direct solliciteren' knop. Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.

Alvast wat sfeer proeven? Bekijk dan vooral ook onze showreel.

 

 

Acquisitie door recruiters op deze vacature is niet gewenst.


overzicht Operationeel Assistent LSM Operator

Solliciteer voor: Front-End Developer

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!