bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Application Support Specialist

40 (fulltime)
United Digital Services

Wil jij als Application Support Specialist in de boeiende wereld van de media en wil je werken aan onze high-level dienstverlening voor talloze internationale platformen?

United biedt een technische wonderwereld voor een hands-on en gedreven applicatiebeheerder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Application Support Specialist

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

Aan de slag!

Je ondersteunt collega’s en klanten en bent hun hulplijn op het moment dat zij vragen hebben over een van de door ons gebruikte applicaties. Je moet dan denken aan schedulingsoftware (Whats’On), transcoding software, Aspera en FTP servers en onze MAM-systemen.
Je werkt voornamelijk met en vanuit ons ticketsysteem en geeft telefonisch support. Jij wordt zelf op jouw beurt weer ondersteund door onze 2e- en 3e lijns engineers.
Je komt te werken in een prettig team van tien collega’s.

Jouw kerntaken:

Jouw profiel:

Wat je van ons mag verwachten:

Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken bijna 500 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers waarvan jij er één kan worden. Sfeer proeven? Bekijk onze showreel!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via onze website: www.united4all.nl/vacancies . Upload je CV en vergeet vooral niet om ons te verrassen met je motivatie brief.


overzicht Workflow Specialist Graphics Operator

Solliciteer voor: Application Support Specialist

Alle velden zijn vereist

De maximale uploadgrootte is 20 MB
Door het versturen van een sollicitatie ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons systeem. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving & selectie doeleinden. United zal bij de verwerking van je gegevens voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard. Na een afwijzing zullen je gegevens direct verwijderd worden. Wanneer je wilt dat je gegevens direct verwijderd worden, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar pz@united4all.nl. Wij zullen je gegevens dan per direct verwijderen.

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!