Satellite Services

Verbindingen leggen en afstanden overbruggen: dat kunnen we vanuit elke denkbare locatie. Er zijn diverse mogelijkheden en we denken graag mee voor de beste oplossing.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Uplink

United satellite services is marktleider op het terrein van satellite news gathering (SNG). Dat is geen toeval; betrouwbare apparatuur en gedreven technici staan aan de basis van ons succes. Naast satelliet behoren glasvezel-, internet- en IP-verbindingen ook tot de mogelijkheden bij United satellite services.

bekijk ons wagenpark

Per productie adviseren we de beste oplossing. Dat doen we – uiteraard – voor live televisie, maar bijvoorbeeld ook voor webcasting, webinars of (product)presentaties . Hiervoor zijn onze meercamera-uplinks uitermate geschikt; met maximaal zes camera’s maken we compacte registraties, compleet met alle benodigdheden. Van slomo-machines en graphics tot geluid en de verbindingen. Bovendien zijn we 24/7 inzetbaar.

Uplink

Workflows

Wij bedenken en ontwerpen complete workflows, van registratie en opslag tot montage en distributie. Dat kunnen we volledig op locatie verzorgen. Is de beschikbare infrastructuur ter plekke echter ontoereikend, dan vinden we altijd een andere oplossing. Bijvoorbeeld door de registraties naar ons eigen livecenter in Hilversum te sturen en hiervan uit weer te verspreiden. Bij elke klus besteden we veel aandacht aan wat onze opdrachtgever precies wil bereiken en adviseren we de beste oplossing. Elke workflow die we ontwerpen is dan ook maatwerk.

Workflows

Livecenter 24/7 operationeel

Het Livecenter is zowel letterlijk als figuurlijk het knooppunt van alle live content bij United. Live uitzendingen via satelliet, 4G, glasvezel en internet worden via het livecenter verbonden met de geavanceerde workflows die United biedt. Enkele voorbeelden van live workflows waar het Livecenter een centrale rol in vervult zijn:

  • Het realiseren van verbindingen met eigen en externe eventlocaties
  • Live Connected Camera workflows
  • Postproductie Workflows
  • Het live publiceren van content op internet en social media

Lees meer over het Livecenter

Livecenter 24/7 operationeel

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Tom Eshuis
  • Tom Eshuis
  • Manager Satellite Services
  • sng@united4all.nl
  • Booking office 24/7: 035-7733140

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!