Connectivity Services

Verbindingen leggen en afstanden overbruggen: dat kunnen we vanuit elke denkbare locatie. Er zijn diverse mogelijkheden en we denken graag mee voor de beste oplossing.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Uplink

United Connectivity services is marktleider op het terrein van satellite news gathering (SNG). Dat is geen toeval; betrouwbare apparatuur en gedreven technici staan aan de basis van ons succes. Naast satelliet behoren glasvezel-, IP-, WMT- en RF-verbindingen ook tot de mogelijkheden bij onze dienstverlening.

bekijk ons wagenpark

Per productie adviseren we de beste oplossing. Dat doen we – uiteraard – voor live televisie, maar bijvoorbeeld ook voor webcasting, webinars of (product)presentaties. Hiervoor zijn onze meercamera-uplinks uitermate geschikt; met maximaal zes camera’s maken we compacte registraties, compleet met alle benodigdheden. Van slomo-machines en graphics tot geluid en de verbindingen. Bovendien zijn we 24/7 inzetbaar.

Uplink

Workflows

Wij bedenken en ontwerpen complete workflows, van registratie en opslag tot montage en distributie. Dat kunnen we volledig op locatie verzorgen. Is de beschikbare infrastructuur ter plekke echter ontoereikend, dan vinden we altijd een andere oplossing. Bijvoorbeeld door de registraties naar ons eigen livecenter in Hilversum te sturen en hiervan uit weer te verspreiden. Bij elke klus besteden we veel aandacht aan wat onze opdrachtgever precies wil bereiken en adviseren we de beste oplossing. Elke workflow die we ontwerpen is dan ook maatwerk.

Workflows

Webinars & live streaming

Wilt u live streaming events, webcasts of interactieve webinars organiseren? Steeds vaker worden seminars op een fysieke locatie vervangen door zogenaamde webinars of wordt kijkers de kans gegeven om deel te nemen aan uw event via een live stream. 
Vergroot de engagement met de online kijkers door interactieve mogelijkheden zoals het stellen van vragen en de deelname aan online polls.
 

Meer informatie

Webinars & live streaming

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Walter van Dorst

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!