Postproductie

Actualiteit, sport, entertainment, reality of drama: de postproductie van United verzorgt in elke tak van sport voor de gewenste nabewerking.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Maatwerk audio en video nabewerking

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wil de een slechts een lichte audiobewerking, vraagt de ander om een compleet pakket met montage, audio- en kleurcorrectie en toegevoegde graphics. Postproductie heeft de expertise in huis om aan elke vraag te voldoen. Dat geldt zowel voor tv-producties en commercials als voor (bedrijfs)films, multimediale projecten en 4K Ultra HD.

Voor de beste resultaten werken we met een hypermodern pakket aan nabewerkingsfaciliteiten en een uiterst professionele infrastructuur. Onze editors beschikken over jarenlange montage ervaring in tal van mediaproducties. Onze technische en creatieve begeleiding is van grote toegevoegde waarde; we werken graag nauw samen met de opdrachtgever om elke productie  naar een hoger niveau te brengen.

Maatwerk audio en video nabewerking

Faciliteiten postproduction

Op het Mediapark bieden wij een totaalpakket aan postproductie faciliteiten, waaronder diverse edit-suites, audiostudio’s en kleurcorrectie-suites. In de zogeheten Master Control Room kun je live ingesten, een live play-out verzorgen en zelfs satellietsignalen downlinken. De afdeling Graphics ondersteunt bij het ontwerpen en het softwarematig ontwikkelen van verschillende soorten vormgeving, zoals leaders, motion graphics en games.

Daarnaast bieden wij onze diensten aan op locatie; zo richten we bij diverse klanten meerdere montagesets in. Bovendien bieden we verschillende cloud-oplossingen, waardoor onze opdrachtgevers vanuit elke locatie ter wereld kunnen werken.

Faciliteiten postproduction

Mediacenter

Het Mediacenter is het kloppende hart van Postproduction. De nieuwste ICT-innovaties stellen ons in staat om uiterst efficiënte, flexibele en betrouwbare workflows te bouwen. Dat doen we voor elke productie, van ingest tot distributie en archivering.

In het Mediacenter worden alle media die aan ons wordt toevertrouwd, zorgvuldig verwerkt. Razendsnel voeren we kwaliteitscontroles uit, digitaliseren we registraties die bijvoorbeeld file-based of via disc binnenkomen en ontsluiten deze weer voor browse, metadatering, bewerking en montage.

Mediacenter

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Guido  van de Walle
  • Guido van de Walle
  • Manager Postproduction & Digital Services
  • sales@united4all.nl
  • +31 357733100

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!