Meercamera

Van dagelijkse TV-programma's tot het WK Voetbal en 4K Ultra HD registraties van Muse, Coldplay, Beyoncé en The Rolling Stones: United heeft voor elke meercameraproductie de juiste oplossing.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Meercamera Faciliteiten

Op locatie of in de studio, met mobiele, vaste of remote regie: wij hebben alles in huis voor een succesvolle meercamera-productie. Met de allernieuwste technieken, apparatuur, software en workflows ondersteunen we een breed scala aan audiovisuele producties. Van webcasts en dagelijkse talkshows tot grote live-events als de Olympische Spelen, voor elke productie hebben we een passende meercamera oplossing. 

 

bekijk ons wagenpark

We beschikken over de grootste vloot van Outside Broadcast Vehicles (OBV) voertuigen en flight pack regies van Nederland en (samen met Euro Media Group) heel Europa. Voor elke klus hebben we een geschikte wagen. Van compact en wendbaar voor kleinere producties met bijvoorbeeld 3 camera’s, tot multifunctionele OBV’s waarop tot 40 camera’s zijn aan te sluiten voor grote evenementen.

Meercamera Faciliteiten

Een passende oplossing voor elke klus

Doordat we alle denkbare broadcast faciliteiten in huis hebben, zijn we uiterst flexibel. Dat komt goed uit, want geen opdracht is hetzelfde. Wij bieden dan ook maatwerk voor iedere klus. Met een praktische, resultaatgerichte instelling vertalen wij per project de vraag van onze opdrachtgever in de meest efficiënte oplossing. Uiteraard met onze focus op kwaliteit, maar ook kostentechnisch.

Je kunt het beste materiaal in huis hebben, maar een goede productie is vooral mensenwerk. Onze crew bestaat uit hoogopgeleide en gedreven professionals. Dag-in-dag-uit stropen zij enthousiast de mouwen op om excellent werk te leveren. Onze crew staat wereldwijd bekend om haar kennis, ervaring en expertise. Wij zijn er trots op om met gepassioneerde mensen te werken die bij ieder project streven naar het beste resultaat.

Een passende oplossing voor elke klus
 

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Walter van Dorst

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!