Graphics

Leaders, bumpers, decors, commercials, games, scoreboards, titelvormgeving en augmented reality: de afdeling Graphics verstaat haar vak en heeft alles in huis voor een passend design. 

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Motion Graphics

Elk programma heeft een eigen grafische identiteit. De kijker moet die identiteit uit duizenden kunnen herkennen. Onze professionele designers voelen dat heel goed aan. Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken ontwerpen zij voor elke productie een pakket dat perfect aansluit bij de gewenste stijl en sfeer.

Dat begint met een logo en is uit te breiden met onder meer bumpers, overgangen, standenkaarten, titelbalken en presentatiekaartjes. Daarnaast maken we tal van motion graphics op maat: sport graphics, logo-animaties, infographics, titelvormgeving, stand-alone slowmotion-effecten, wipes: you name it.

Motion Graphics

3D ontworpen Set Design

Hoe cool en handig is het om dankzij een 3D-ontwerp een decor te kunnen ervaren alsof het er echt staat? En om vanaf elk gekozen punt te zien welk beeld een bepaalde lens gaat opleveren? Op die manier kun je vooraf een heleboel zaken checken middels 3D visualisatie, zonder dat je het nieuwe decor fysiek hoeft te laten bouwen.

Onze graphic designers werken sinds jaar en dag nauw samen met decorontwerpers, regisseurs en producenten om schetsen en technische tekeningen tot leven te laten komen. Dat scheelt niet alleen ontzettend veel tijd en geld, maar ook nare verrassingen. Dankzij 3D Set Design komen situaties als “We hadden het toch groter ingeschat” of “Die prak waarop de jury zit had eigenlijk hoger gemoeten” niet meer voor.

3D ontworpen Set Design

Compositing & Effects

Hoe goed de voorbereiding ook is, soms loopt een productie niet zoals gepland. Druilerig weer terwijl zon was voorspeld, een logo dat eigenlijk niet in beeld had mogen komen, een boomtak op een onhandige plek. Gelukkig is er een heleboel achteraf aan te passen middels editing en beeldbewerking. Dat is soms praktischer en wellicht goedkoper dan wachten tot het weer opknapt of om een crew in te huren om al gedraaide shots opnieuw te draaien.

We voegen bijvoorbeeld een grafische laag toe of poetsen juist een storend element weg. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld beeldmateriaal stabiliseren, camera’s tracken, kleurcorrecties toepassen en 3D-elementen toevoegen aan 2D-materiaal. Voor live programma’s zijn er ook mogelijkheden, zoals mooie overgangen of effecten die we vooraf maken en op elk gewenst moment gestart kunnen worden.

Compositing & Effects

Print & Branding Graphics

Je verwacht het misschien niet van een organisatie die zich met name bezighoudt met broadcasting, maar wij zijn ook goed in graphics voor Print & Branding. Van het ontwerpen of bewerken van enkel een logo, flyer of advertentie tot complete corporate identities met bijbehorend huisstijlhandboek. Daarmee bieden we onze opdrachtgevers een volledig pakket aan diensten. En dat is wel zo gemakkelijk, want veel producties waarvoor we bijvoorbeeld Motion Graphics maken, kunnen ook diverse grafische print-uitingen gebruiken. Dan is dat wel zo prettig om neer te leggen bij een partij die precies weet van alle ins en outs.

Print & Branding Graphics

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Jeffrey ter Stege

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!