Digital Services

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Content Processing

Als specialist op het gebied van beheers- en verwerkingsoplossingen kunnen we videocontent razendsnel en foutloos opnemen, digitaliseren, encoderen, archiveren en distribueren. Onze innovatieve en op maat gemaakte workflows liggen bijvoorbeeld aan de basis van diverse Video On Demand platforms waarop de meeste huishoudens in Nederland en België zijn aangesloten. Digital Services kan videocontent in ieder file-format verwerken en uitleveren in elke gewenste variant. Doordat we zo veel mogelijk automatiseren, is de efficiency maximaal. 


Content Management & Archivering

Wanneer je veel content opneemt, is het raadzaam om deze goed op te slaan met een heldere structuur (metadatering). United heeft de juiste software en storage mogelijkheden in huis voor een gestructureerd digitaal archief. Dit doen wij met onze zelf ontwikkelde tool genaamd Looms en zorgt ervoor dat je een actueel en compleet overzicht hebt van je archief. Looms biedt uitgebreide functionaliteit voor zowel de contentowner / distributeur als de platform eigenaar (broadcasters, content owners, VOD partijen en IP platforms).

Content Management & Archivering

Online Video Platforms

Bent u op zoek naar een efficiënte workflow voor het beheer en de publicatie van uw video's? Duidelijke, relevante  en to-the-point communicatie biedt een concurrentieel voordeel. Video is hierbij de krachtigste vorm gebleken en uw doelgroepen verwachten op deze wijze door u te worden geïnformeerd. Wij bieden hiervoor een totaalpakket aan technologische oplossingen voor videoproductie, -bewerking, -beheer, -distributie en -analyse.

Online Video Platforms

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Marnix Versteeg

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!