digital services

Op het snijvlak van marketing, content en technologie biedt Digital Services het grootste assortiment aan diensten voor videocontent. Van creatie tot publicatie.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Video on Demand en content processing

Als specialist op het gebied van beheers- en verwerkingsoplossingen kunnen we videocontent razendsnel en foutloos opnemen, digitaliseren, encoderen, archiveren en distribueren. Onze innovatieve en op maat gemaakte workflows liggen bijvoorbeeld aan de basis van diverse Video On Demand platforms waarop de meeste huishoudens in Nederland en België zijn aangesloten.Digital Services kan videocontent in ieder file-format verwerken en uitleveren in elke gewenste variant. Doordat we zo veel mogelijk automatiseren, is de efficiency maximaal. 

Video on Demand en content processing

Corporate Broadcasting

Video is overal. Meer dan ooit wordt video gebruikt voor communicatie, informatie en entertainment. Video is via tal van devices bereikbaar en mede daardoor groeit de vraag naar kwalitatief hoogwaardige en toegankelijke content. Het doel is uiteraard om de doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. En dat is precies waar Digital Services bij helpt.

In iedere fase van het creatie-, distributie- en publicatietraject houden we rekening met alle factoren. Op basis van markt, publiek, doelen en branding creëren we een op maat gemaakte oplossing die past bij de behoefte van jouw organisatie. Dat doen we voor de broadcast-wereld, maar ook voor tal van corporate organisaties. Nieuwsgierig naar onze corporate oplossingen voor video broadcasting? Klik dan hier.

 

Corporate Broadcasting

Archivering en Looms

Wanneer je veel content opneemt, is het raadzaam om deze goed op te slaan met een heldere structuur (metadatering). United heeft de juiste software en storage mogelijkheden in huis voor een gestructureerd digitaal archief. Dit doen wij met onze zelf ontwikkelde tool genaamd Looms en zorgt ervoor dat je een actueel en compleet overzicht hebt van je archief. Looms biedt uitgebreide functionaliteit voor zowel de contentowner / distributeur als de platform eigenaar (broadcasters, content owners, VOD partijen en IP platforms)

Archivering en Looms

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Guido  van de Walle

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!