Corporate Videoproductie

Livestream, webcast, narrow- en multicasting, e-learning: de opties om met klanten en stakeholders te communiceren zijn talrijk. En United faciliteert het allemaal.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Webcasting en webinars

Snel, efficiënt, live en On-Demand video-interactie via internet met een wereldwijd bereik? Wij zetten onze rijke broadcast-ervaring graag in voor onze webcasting service. Dit kan zowel in een open internetomgeving, bijvoorbeeld YouTube of Facebook, of juist gericht op een beperkte groep belanghebbenden in een gesloten omgeving, zoals intranet.

Hoe groot of klein het bereik ook moet zijn en via welke kanalen dit wordt uitgezonden: United maakt het mogelijk. Waar ook ter wereld, via satelliet, glasvezel of internet. Dat vullen we aan met technieken voor een live interactie met het publiek, om zo interactieve webinars mogelijk te maken. Onze mensen denken graag mee voor een tailormade oplossing, er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt! Daar kunnen onze opdrachtgevers, waaronder TEDx en het Ministerie van Defensie, over meepraten.

Webcasting en webinars

Online videocampagnes

Video is het nieuwe print, en aangezien mensen steeds meer tijd online doorbrengen, is het voor bedrijven heel interessant om een commercial of promotiefilmpje te maken die viral kan gaan op internet. Bij de bekende viral-video's op social media gaat het vaak om het authentieke reactiemoment (zie making of Mc Donalds commercial).

 


Bedrijfsfilms & aftermovies

Een goede bedrijfsfilm is bepalend voor de eerste indruk van een organisatie. Onze camjoe afdeling ‘Cam-Joe’ is hiervoor een uiterst efficiënte, en prijstechnisch interessante, oplossing om uw bedrijfsvideo te laten maken. Camjo’s zijn immers cameraman, journalist en editor ineen. Onze medewerkers hebben de knowhow om inhoudelijk mee te denken, een plan van aanpak te maken, de camera te bedienen en de bedrijfsfilm te monteren tot het gewenste eindresultaat. Uiteraard in samenspraak met de opdrachtgever. 

 

Bedrijfsfilms & aftermovies

Digitale Archivering

Wanneer je veel content opneemt, is het raadzaam om deze goed op te slaan met een heldere structuur (metadatering). United heeft de juiste software en storage mogelijkheden in huis voor een gestructureerd digitaal archief. Hiermee is United een betrouwbare partner op het gebied van corporate videoproductie voor uiteenlopende marketing- en/of communicatiecampagnes.

Digitale Archivering

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Merijn Visser

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!