Cam-Joe

Van alle grote facilitaire videoproductie bedrijven in Europa is United de eerste met een eigen camjo afdeling: Cam-Joe. En de vraag naar deze tak van sport is enorm!

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Interessante prijs-kwaliteitverhouding

‘We hebben even iemand nodig die een interviewtje filmt, twee, drie vragen stelt en dat monteert tot een item’. Deze vraag uit de markt lijkt een trend en daar speelt United op in met de afdeling Cam-Joe.

United is gewend te werken met een ervaren en professionele crew en high-end apparatuur. Je verwacht het misschien niet, maar een camjo, ofwel camerajournalistiek, past prima in dat plaatje. De kwaliteit van het type camera’s dat hiervoor wordt ingezet, is fors verbeterd. Met daarbij een crew die is opgeleid binnen United College en TV Academy hebben we een succesformule voor het maken van korte, eenvoudige items. De prijs-kwaliteitverhouding van Cam-Joe is namelijk uitermate interessant.

Interessante prijs-kwaliteitverhouding

Faciliteiten Camjo

De camjo’s van Cam-Joe hebben een standaarduitrusting: een fullframe DSLR- of HDV-camera die ook slow motion en HD kan opnemen, een mini-geluidsrecorder voor op de camera, een statief, een lampje en uiteraard een laptop met Adobe Première voor de montage. Met een van de auto’s van United zijn ze in no time onderweg.

Het zou niet eerlijk zijn om het resultaat van Cam-Joe te vergelijken met dat van een door de wol geverfde cameraman met een professionele camera. Of een editor met twintig jaar ervaring. Maar voor korte items is dat ook helemaal niet nodig. Cam-Joe levert uiteraard wel United-waardige kwaliteit. We zetten dan ook alleen jonge, afgestudeerde mensen in die bij ons in dienstverband werken.

Faciliteiten Camjo

Type Camjo klussen

Cam-Joe blijkt voor veel opdrachtgevers, zoals NOS, RTL MCN, WNL en FC Utrecht een goede aanvulling te zijn. Van korte instartjes die in programma’s als Summertime worden gebruikt, tot bijvoorbeeld mooie shots van de omgeving om een ENG-productie naar een hoger niveau te tillen. Denk bijvoorbeeld ook aan het schieten van een social media commercial en commercial productie. Daarnaast is Cam-Joe uitermate geschikt om in te zetten voor bedrijfs- en presentatiefilms

CAM-JOE Brochure

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

David  van Leijenhorst

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!