ENG camera’s en videoproductie

Met een klein, hecht team en een grote variatie aan apparatuur slagen wij er bij iedere productie in om de hoogst haalbare kwaliteit af te leveren in beeld en geluid.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Optimale ENG dienstverlening

Onze ENG-afdeling verzorgt cameraregistraties voor televisie, internet en het bedrijfsleven. Daarmee zijn we actief in vrijwel alle toonaangevende segmenten: nieuws en actualiteiten, reality, entertainment, sport, bedrijfsjournaals, commercials, dramaproducties en reis- en expeditieprogramma’s.

Ben je op zoek naar professionele registratie van een enkele nieuwsreportage of een meerjarencontract? Voor iedere opdracht leveren we maatwerk. Bovendien zijn onze planning, uitgifte en technische dienst 24/7 bereikbaar én inzetbaar. We kunnen jouw wensen dus vrijwel direct uitvoeren. We werken graag met korte lijnen; dankzij het persoonlijke contact en de nauwe samenwerking tussen onze opdrachtgevers en medewerkers van onze ENG-afdeling wordt iedere draaidag een succes.

Optimale ENG dienstverlening

Professionele crew

De beste audiovisuele productie komt tot stand met een hecht team dat goed samenwerkt. Onze mensen zijn betrokken en halen het beste uit iedere draaidag. Onze crew is multidisciplinair inzetbaar: naast camera en audio draaien ze hun hand niet om voor onder andere montage, verborgen camera (candid) en drones.

Wij lopen voorop in het gebruik van de nieuwste technieken. Om deze leiden we onze crew intern op. Bijvoorbeeld op het gebied van UHD/HDR, connected workflows en multitrack audioregistratie. Op deze manier vinden we altijd de perfecte match van mensen en techniek voor uw productie.

Professionele crew

Video oplossingen

We bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Van low-end oplossingen, zoals Cam-Joe, tot high-end UHD/HDR registraties en alles ertussenin. Bovendien beschikken we over een groot assortiment aan licht, grip, audiofaciliteiten, lenzen, fixed rig, specials en (remote) reality camerasystemen. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen wij draaidagen voor iedere situatie, tegen een aantrekkelijk tarief.

Connected Camera

Is snelheid geboden? Dan is onze Connected Camera oplossing een zeer interessante optie. Dankzij dit systeem van United is content binnen dertig seconden beschikbaar voor montage, postproductie en/of live stream. Waar ter wereld er ook wordt gedraaid.

Video oplossingen

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Joop  Donker

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!