United Anywhere

REMOTE EDITING

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Monteren op iedere gewenste locatie

Tijd is geld, ook in de montagefase. Met Remote Editing van United bespaar je reis- en montagetijd omdat je het op iedere gewenste locatie kunt editen, bijvoorbeeld thuis of op vakantie. Je kunt er snel mee monteren voor zowel ENG- als Multicamproducties in HD, 4K en HDR.

Hoe werkt het?

Alles wat je nodig hebt is een licentie en een Remote Editing Thin Client; een kleine computer ter grootte van een boek. Deze neem je als editor mee naar de door jou gekozen locatie. Via het internet maak je verbinding met een server op afstand. En terwijl het voelt alsof je lokaal op Avid software monteert, doen de snelle computers en United servers op afstand het grote werk, zodat je tijdlijn niet stottert tijdens het afspelen en je niet eindeloos hoeft te wachten op het renderen van toegepaste effecten.

Alles werkt hetzelfde zoals je gewend bent als je monteert bij United. Met meerdere editors heb je toegang tot hetzelfde materiaal en dankzij een flinke opslagcapaciteit kunnen onbeperkt back-ups worden gemaakt.

Remote Producer

De Remote Editing Thin Clients kunnen geheel zelf worden gemanaged. De applicatie maakt onderscheid tussen editors en producers. Producers kunnen inloggen en via een dashboard de rechten toewijzen en zien op welke programma's de remote editing clients online zijn. Terwijl de editor monteert, kan de producer op een andere locatie een sessie joinen. De editor krijgt een pop-up met uitnodiging waarna de producer op afstand kan meekijken. 

Veilig en accuraat

Remote Editing betekent snel en veilig werken op afstand, terwijl alle zorg over IT blijft bij United. Dankzij de afdeling Mediamanagement ben je ervan verzekerd dat alles netjes wordt ingeladen, gemonitord, troubleshooted, geëxporteerd en verzonden naar het juiste platform of programma.

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!