Privacy Verklaring United B.V.

bel mij terug

Bedankt, U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Privacy verklaring United B.V

United B.V. verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren.

In deze Privacyverklaring geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens. Wij gebruiken bepaalde woorden in deze privacy verklaring. Hieronder lees je wat wij met een aantal van deze woorden bedoelen:

• Persoonsgegevens: gegevens die direct of indirect iets over je zeggen. Bijvoorbeeld jouw naam en e-mailadres.

• Verwerken: alles wat er met persoonsgegevens kan worden gedaan. Bijvoorbeeld het verzamelen, maar ook het opslaan, gebruiken en verwijderen van jouw gegevens uit onze administratie.

Deze Privacyverklaring is van toepassing voor de volgende websites van United B.V..

www.united4all.nl
www.unitedcollege.nl
www.graphics.united4all.nl

Het verzamelen van gegevens
Overeenkomstig de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de Privacywet) is United de "verwerkingsverantwoordelijke" voor de verwerking van de persoonsgegevens.

Alle persoonsgegevens die je verstrekt, bewaren en gebruiken we volgens de wettelijke voorschriften. De gegevens die we mogelijk verzamelen en nadien verwerken zijn onder andere:

  • gegevens die je verstrekt door de formulieren op de een van de websites van United B.V. in te vullen;
  • informatie die je verstrekt in het uploaden van documenten op een van de websites van United B.V;
  • informatie die je verstrekt voor sollicitatiedoeleinden;
  • gegevens die je via sociale media met ons deelt; 
  • beelden van veiligheidscamera's op onze Studio locaties en hoofdkantoor in Hilversum waar wij als bedrijf actief zijn.

Van wie verwerkt United persoonsgegevens?
Wij verwerken persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben, willen krijgen of hebben gehad. Dat zijn dus bijvoorbeeld persoonsgegevens van:

  • klanten en hun vertegenwoordigers;
  • mensen die interesse tonen in onze producten en diensten, of
  • mensen die aan een bedrijf of organisatie verbonden zijn waar wij een relatie mee hebben, willen krijgen of hebben gehad.

Het gebruik van de gegevens
Gegevens kunnen worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • analyse van statistieken
  • systeemtesten, onderhoud en ontwikkeling
  • klantenrelaties
  • om ons te helpen bij toekomstige interacties, bijvoorbeeld door je behoeften en voorkeuren te identificeren
  • marketing; wij kunnen jouw persoonsgegevens verwerken voor promotie- of marketingdoeleinden. Bijvoorbeeld om je te informeren over een nieuw product dat mogelijk interessant voor jou is. Of om beter op jouw wensen te kunnen inspelen. Wil je niet benaderd worden voor commerciële doeleinden? Dan kun je dit bij ons kenbaar maken.
  • Soms schakelen wij derden in die in onze opdracht persoonsgegevens bewerken. Bijvoorbeeld een drukkerij die voor ons een klantmailing verzorgt en naam en adresgegevens op enveloppen drukt. Wij kunnen alleen derden inschakelen als dit past bij het doel waarvoor wij jouw persoonsgegevens hebben verwerkt. Bijvoorbeeld voor promotie- en marketingdoeleinden. Daarnaast zal deze derde alleen onze opdracht krijgen als hij aantoonbaar passende beveiligingsmaatregelen heeft genomen en geheimhouding garandeert.
  • Om je sollicitatie te kunnen verwerken en je gegevens te delen met de vacaturehouder
  • Om het werving en selectie proces aan te passen en te verbeteren

Wij verzamelen niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk in het kader van de bovengenoemde doeleinden.

Op welke wijze beschermt United B.V. jouw Persoonsgegevens?

  • United B.V. zal jouw Persoonsgegevens op een behoorlijke en zorgvuldige wijze, en in overeenstemming met de wet verwerken.
  • United B.V. vereist dat je de gegevens invult waar een asterisk (*) achter staat. Het is niet verplicht om de gegevens in te vullen waar geen asterisk (*) achter staat.
  • United B.V. zal passende technische en organisatorische maatregelen nemen om jouw Persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.
  • United B.V. zal jouw persoonsgegevens direct verwijderen uit de database zodra je daar om verzoekt en in elk geval binnen een jaar na beëindiging van de sollicitatieperiode.

Hoe gaan wij om met jouw sollicitatie?

Door te solliciteren bij United B.V. ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in ons database. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden tenzij we daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Gegevens van sollicitanten worden na afloop van de sollicitatieprocedure nog maximaal 1 jaar bewaard en zullen uitsluitend gebruikt worden om je te informeren over mogelijke vacatures die geschikt voor je zouden kunnen zijn. Wij zullen gegevens direct van je verwijderen als je ons daarom vraagt.

Ben je minderjarig?

Minderjarigen die reageren op vacatures, stages of evenementen dienen toestemmingen te hebben van ouders of wettelijke voogd.

Let op!
Als jouw bedrijf of organisatie persoonsgegevens van medewerkers aan ons doorgeeft, ben je verplicht om jouw medewerkers hierover te informeren. Je kunt deze privacy verklaring aan hen geven. Jouw medewerkers kunnen dan zien hoe wij met hun persoonsgegevens omgaan.

Toestemming
Door gebruik te maken van onze website, gaat je ermee akkoord dat gegevens worden verzameld en gebruikt voor de hierboven beschreven doeleinden.

Doorgifte buiten de EU

United B.V. verstrekt geen persoonsgegevens aan partijen buiten de EU.

Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van United B.V.?

Dit Privacy Reglement heeft alleen betrekking op persoonsgegevens die via de United B.V. websites zijn verkregen. Op de website kunnen mogelijk ook links naar websites van derden staan.

Plug-ins voor sociale media.
Je kunt ervoor kiezen om je gegevens op de volgende manier openbaar te maken.
- via plug-ins voor sociale media (waaronder plug-ins die door Facebook, Twitter, Google etc worden aangeboden) kun je gegevens op deze platforms delen.
Plug-ins en toepassingen voor sociale media worden beheerd door de betreffende sociale netwerken en zijn onderworpen aan hun eigen gebruiksvoorwaarden en privacy beleid.

United B.V. accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.

Vragen, opmerkingen of klachten

Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens of specifieke vragen over deze privacy verklaring, dan kunt u per e-mail contact opnemen via info@united4all.nl

Wijzigingen
United B.V. behoudt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen.
Versie 1.0 September 2017
 

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!