bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
1 August 2017

Vertrek Sonja Boerhout

Voor Sonja Boerhout breekt een nieuwe tijd aan. Na bijna 29 jaar neemt zij afscheid van ons bedrijf en de branche waarvan ze enorm is gaan houden. We noemen haar niet voor niets ‘de moeder van United’.

In 1988 bouwde Sonja samen met Henk een ENG-bedrijf op genaamd CamCo. Met de nodige hoogte- en dieptepunten resulteerde dat in een omvangrijk en goedlopend facilitair bedrijf: United. Volgens Sonja een mooi en heerlijk bedrijf met prachtige mensen die passie voor het vak hebben en die voor kwaliteit tot het uiterste gaan. Nu is het moment aangebroken waarop ze het volwassen geworden United met een voldaan en trots gevoel kan loslaten.

Gelukkig verdwijnt Sonja niet helemaal uit beeld want we kunnen haar blijven raadplegen voor advies. Ze blijft voor ons ten slotte van onschatbare waarde als het gaat om haar ervaring als netwerker pur sang en expert in klantenbeheer.

Eerst gaat ze genieten van een welverdiende vakantie waarna ze haar zoon gaat begeleiden bij zijn eerste stappen op de middelbare school. Vrije tijd geeft haar de mogelijkheid zich hiervoor met volle overgave in te zetten. En wie weet wat de toekomst allemaal nog brengt.

Sonja bedankt hierbij alle relaties en collega’s voor de prachtige jaren. Per 1 september is ze een klein beetje uit het oog… Maar niet uit het hart!

overzicht United demonstreert Conn... United biedt eigen RF-op...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!