bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
20 January 2017

United lijft Chris Licher in als CFO/COO

Chris Licher is per 16 januari de nieuwe CFO/COO van United. Samen met CEO René Delwel vormt hij vanaf nu de directie van het facilitair bedrijf. Chris Licher was eerder werkzaam in financiële functies bij Endemol en Eyeworks en recent als COO bij de TV-productietak van Warner Bros . Bij United wordt hij verantwoordelijk voor de financiële en operationele bedrijfsvoering.

Chris Licher: “Ik heb ontzettend veel zin om bij United aan de slag te gaan. Niet in de laatste plaats vanwege de goede klik met René. Tien jaar geleden rolde ik de mediawereld in en vanaf dat moment ontstond mijn liefde voor de media. Vanuit mijn vorige functies kende ik United al als toeleverancier. Mijn ervaringen met United zijn louter positief. Het is een betrouwbaar en flexibel bedrijf waar bevlogen mensen werken. Ik ben blij dat ik hier nu onderdeel van uitmaak.” 

René Delwel: “Met Chris hebben we een financieel expert binnen gehaald, met kennis van de sector en een hart voor media. Mooier kan je het niet krijgen. Ik ben expliciet op zoek gegaan naar iemand die het leuk vindt om hier te werken én bestand is tegen de hectiek van dit vak. We zijn graag creatief en doen veel ad hoc, maar hebben ook structuur nodig. Chris gaat hier voor zorgen. Door zijn komst kan ik me nu focussen op andere belangrijke zaken zoals relatiemanagement, onze bedrijfscultuur en de strategie van United. Ik zie uit naar een fijne samenwerking met Chris.”

overzicht United inspireert progra... KRO-NCRV neemt voortouw...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!