bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
4 September 2018

United is Cloud Solution Provider Microsoft

Het geautomatiseerd verrijken van content is een wereldwijde ontwikkeling die zich rap voltrekt. Voor relaties van United ligt deze toekomst onder handbereik dankzij een partnership met Microsoft Azure. 

United mag zich de eerste mediapartij in de Benelux noemen die Cloud Solution Provider van Microsoft is. Interessant zijn de mediaservices van de cloud-omgeving Azure en dan met name alles wat te maken heeft met kunstmatige intelligentie. Dat wil zeggen de cognitieve services zoals gezichts-, object-, emotie- en persoonsherkenning. Het biedt partijen de mogelijkheid hun content te verrijken op detailniveau. Dat is ideaal bij het hergebruiken van bestaand materiaal. Bijvoorbeeld bij het terugzoeken van content over een bekend persoon die in de belangstelling staat. 

Fardau van Neerden, Cloud Solution Architect van Microsoft: “Dankzij het partnership met United zijn wij in staat om onze cloud-diensten dichter bij onze mediaklanten te brengen. Met United hebben wij een sterke partner met jaren ervaring in media workflows.”

overzicht United komt met de groot... Voorop in Video On Deman...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!