bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
23 May 2017

United demonstreert Connected Camera tijdens AV Festival

Vakmensen uit de televisiewereld, filmindustrie en nieuwe media verzamelden zich 23 en 24 mei in de Kromhouthal in Amsterdam tijdens de eerste editie van het AV Festival. Dit is dé plek om alles te horen over de laatste ontwikkelingen op AV-gebied. United mag dan ook niet ontbreken met een stand waarin haar nieuwste toepassing is te zien: Connected Camera.

De Connected Camera

Connected Camera is een slim device dat aan de camera wordt bevestigd en videomateriaal geautomatiseerd richting het postproductieplatform pusht. Meer info op www.united4all.nl/connected-camera

Uitermate geschikt voor mobile journalism
Mobile journalism is het thema van het AV Festival. Deze nieuwe toepassing is hier uitermate geschikt voor. “Het AV festival is voor ons de uitgelezen mogelijkheid om Connected Camera te demonstreren”, vertelt Bart ten Have, projectmanager bij United. “Er loopt de hele dag een cameraman met een van onze systemen rond waarvan we het gedraaide materiaal meteen richting postproductieplatform pushen. Wij kunnen op de beurs in een webclient van onze AVID interplay omgeving o.b.v. de lowres een voorselectie maken. De montage-afdeling monteert het verder en publiceert het high-res resultaat bijvoorbeeld op facebook. Connected Camera is echt een verlenging van ons dienstenpakket.”

“Vooral voor producenten die veel items maken, is het gebruik van Connected Camera zeer tijd- en kostenbesparend”, legt Bart uit. “Dit device biedt de programmamaker veel meer mogelijkheden. Zo kunnen ploegen dichter op de deadline draaien en zijn er minder mensen nodig om items te maken.”

United deelt de stand op het AV Festival met Mobile Viewpoint. Michel Bais, Managing Director van Mobile Viewpoint vult aan: “We zijn er trots op dat een bedrijf uit een klein land zoals Nederland meegewerkt heeft aan zo’n exclusief platform als Connected Camera. Wij verwachten dat deze baanbrekende IP technologie een revolutie in de live production op locatie zal teweegbrengen”

overzicht United verrijkt het (liv... Oplossing voor sporten m...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!